Rostuck
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?

In jos 
+3
Milcşeic
paul monarkydstul
Muflă
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

În ce culoare vrei logo-ul jocului?
Galben şters
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Vote_lcap0%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Galben
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Vote_lcap40%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Vote_rcap
 40% [ 2 ]
Vişiniu
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Vote_lcap60%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Vote_rcap
 60% [ 3 ]
Total voturi : 5

AutorMesaj
Muflă
Her Tyranny
Muflă

Grist : 184
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Bucureşti
Patron troll : Terezi Pyrope

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 9:00 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Am intalnit si eu in viata persoane d-astea Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 3599177821

Si crezi ca l-ai putea infrumuseta putin? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 3681609067 Apoi scriu despre el.
O să văd ce-i fac. Momentan mi-e lene. Mai e vreo chestie pe care-ai vrea s-o schimb/adaug la el?

Suvita aia din stanga, care are varful putin rotund si putin la gat. Si poate putin semnul...
Ce să fac cu şuviţa? Cum vrei să fie semnu'?
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia
Patron troll : Aradia Megido

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 9:11 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Am intalnit si eu in viata persoane d-astea Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 3599177821

Si crezi ca l-ai putea infrumuseta putin? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 3681609067 Apoi scriu despre el.
O să văd ce-i fac. Momentan mi-e lene. Mai e vreo chestie pe care-ai vrea s-o schimb/adaug la el?

Suvita aia din stanga, care are varful putin rotund si putin la gat. Si poate putin semnul...
Ce să fac cu şuviţa? Cum vrei să fie semnu'?

Ascutita. Ca celelalte. Si semnul putin mai...mare
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

Grist : 164
Data de inscriere : 26/02/2012
Varsta : 27
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 1:12 pm

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 143n9fa
Errrrrrr, nu e finalizat dar cam aşa ar arăta q.q ...
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 27, 2012 2:32 pm

Milcseic Buseu a scris:
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 E5X6j
Meh.
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 6U8Qy
I still don't like the design. Dar parcă i-ar sta mai bine ca brownblood.

Şişişişişi futu-i, mi-a cântat cucuveaua ;___; Şi mi-a cântat mult şi insistent, gen "Da, cu tine vorbesc"
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iun 27, 2012 9:48 pm

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 E5X6j
Meh.
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 6U8Qy
I still don't like the design. Dar parcă i-ar sta mai bine ca brownblood.

Şişişişişi futu-i, mi-a cântat cucuveaua ;___; Şi mi-a cântat mult şi insistent, gen "Da, cu tine vorbesc"

Ty I love it more

Ma descurc eu cu semnul, o sa iau a doua poza si voi mai schimba ceva.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 6:49 am

Decccci câţi vor încă să facem chestia asta şi cam care e progresul cu fantrollii? Mă refer la personalitate, cât aţi scris despre ei and stuff like that, nu la desen/sprite
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 9:07 am

Muflă a scris:
Decccci câţi vor încă să facem chestia asta şi cam care e progresul cu fantrollii? Mă refer la personalitate, cât aţi scris despre ei and stuff like that, nu la desen/sprite

Io. Acum ca am desenul, nu va lua mult pan' sa scriu ceva. I mean, I already have some ideas...lipsesc doar cuvinte ce sa lege ideile intre ele.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 9:12 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:

Io. Acum ca am desenul, nu va lua mult pan' sa scriu ceva. I mean, I already have some ideas...lipsesc doar cuvinte ce sa lege ideile intre ele.
Fă o listă cu ele şi găseşti tu cum să le legi. At least that's what I did... fuck, iar mă apucă boala cu cuvintele-n bold
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 9:46 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:

Fă o listă cu ele şi găseşti tu cum să le legi. At least that's what I did... fuck, iar mă apucă boala cu cuvintele-n bold

List:
-simple guy;
-blinded by the Alternian sun because of his neatentie;
-se isterizeaza usor;
-are putini prieteni, dar el considera ca sunt adevarati;
-nu se implica in chestii, doar daca e fortat;
-intresat de vanatoare, muzica si boli lol;
-se considera retardat uneori;
-lusus-ul sau e un pegas;
-indiferent de ce e rau in jur, el tot zambeste;
-nu suporta sa fie in centrul atentiei;
-greenblooded.

Suficient?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 9:51 am

Milcseic Buseu a scris:
Suficient?
Păi lista e pentru tine, eu ce vrei să fac cu ea? .__.
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 9:54 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Suficient?

Nimic lol...
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 10:09 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Suficient?

Nimic lol...
Btw, ce fel de greenblood îl faci? Limebloods sunt destul de rari (şi mai au şi puterile alea), jadebloods sunt tot rari (şi importanţi)... tre' să ai grijă cum umbli cu verdele.
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 10:13 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Suficient?

Nimic lol...
Btw, ce fel de greenblood îl faci? Limebloods sunt destul de rari (şi mai au şi puterile alea), jadebloods sunt tot rari (şi importanţi)... tre' să ai grijă cum umbli cu verdele.

Remember my pesterchumcolour? That's it.
Siiii ce puteri? I can\'t believe it Never heard of it.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 02, 2012 10:19 am

Milcseic Buseu a scris:
Siiii ce puteri? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 1656511826 Never heard of it.
A zis Calliope de ele acum ceva timp, tu nu citeşti update-urile? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 2907559942

Mărog, o să ciordesc asta de pe MSPA Wiki:
Lime Blood was a very common blood caste but was hunted to extinction by the others due to its members' possession of powerful abilities that threatened the authority. Calliope has stated that the Limebloods had some unusual names.

The lime blood color was originally alluded to when the Grand Highblood was introduced, as there was a shade of green previously unaccounted for. The existence of the color was later confirmed by Hussie, and the pageSburb Logo.svg was retroactively changed to feature a lighter shade of green. This lighter shade fits in the color wheel between Sollux's yellow and Nepeta's green, where Karkat sits when the group is arranged by the procession of their zodiac symbols, suggesting that he (and, by association, the Sufferer/Signless) would be a lime blood if not for the cherry red blood mutation. Whether this would also apply to undyingUmbrage is unknown.

Calliope has stated that she is a lime blood, and proceeded to elaborate on the lime blood caste of trolls; however, nothing is known about how this compares to lime blood in cherubs such as her, and more generally, it is unknown to what extent there exists a hemospectrum in the cherub species. When asked if she had the powers that lime blooded trolls have, she answered, "maybe." Calliope being a lime blood may also relate to how she uses Commonwealth spellings, as an old derogatory slang for the British is "limey". The color of lime blood amongst the Cherubs is drastically different from that of the Trolls, and looks similar to the web color harlequin. Slight variations of this color are used in Calliope's caudeceus/asklepion symbol, in the colors associated with the depiction of Calmasis. UndyingUmbrage refers to her blood as "harlequin slime".
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iul 04, 2012 12:28 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Siiii ce puteri? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 1656511826 Never heard of it.
A zis Calliope de ele acum ceva timp, tu nu citeşti update-urile? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 2907559942

Mărog, o să ciordesc asta de pe MSPA Wiki:
Spoiler:

N-am avut prea mult timp de upd8-uri -__-
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMier Iul 04, 2012 2:33 am

Milcseic Buseu a scris:
N-am avut prea mult timp de upd8-uri -__-
Nu cred c-a fost vreuna care să-ţi ia mai mult de 5-10 minute...
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iul 08, 2012 1:09 pm

Mai făcui o mâzgăleală cu Raz.
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 6c1b1a27c4ea4f4d5455fbe3d6ffccac-d56lvau
Meh. Nu-i cea mai frumoasă faţă de pe Alternia da' e 90% identic cu ce-aveam în minte. Ar fi trebuit să aibă nasu' mai mare şi mai coroiat, da' mi-am dat seama prea târziu. Annnd he'll be the Page of Light şi planeta s-ar numi Land Of Monks And Sunsets. S-a mai hotărât cineva ce clasă/aspect o să aibă fantroll-ul lui? Ne-ar trebui un X of Time şi-un Y of Space dacă facem RP-ul ăla. Şi un Seer ar fi folositor dacă îi surâde cuiva ideea, da' nu-i musai.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeDum Iul 08, 2012 5:09 pm

Muflă a scris:
Mai făcui o mâzgăleală cu Raz.
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 6c1b1a27c4ea4f4d5455fbe3d6ffccac-d56lvau
Meh. Nu-i cea mai frumoasă faţă de pe Alternia da' e 90% identic cu ce-aveam în minte. Ar fi trebuit să aibă nasu' mai mare şi mai coroiat, da' mi-am dat seama prea târziu. Annnd he'll be the Page of Light şi planeta s-ar numi Land Of Monks And Sunsets. S-a mai hotărât cineva ce clasă/aspect o să aibă fantroll-ul lui? Ne-ar trebui un X of Time şi-un Y of Space dacă facem RP-ul ăla. Şi un Seer ar fi folositor dacă îi surâde cuiva ideea, da' nu-i musai.
Raz e bun qwq.
Şi eu încerc să mai lucrez la fantrollul meu.
Şi Raz e bun.
Am menţionat că Raz e extrem de bun?
u/u
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 09, 2012 2:53 am

Tinkerdell a scris:
Da, Dell, să-l iei în braţe şi să i se mai spargă câte-o băşică d-aia şi să te umple de... ce pisici o fi în ele I met Excalibur
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 09, 2012 3:12 am

Muflă a scris:
Tinkerdell a scris:
Da, Dell, să-l iei în braţe şi să i se mai spargă câte-o băşică d-aia şi să te umple de... ce pisici o fi în ele Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 355593240
Dacă i le pup oare îmi apar şi mie pe buze? ovo
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeLun Iul 09, 2012 3:21 am

Tinkerdell a scris:
Muflă a scris:
Tinkerdell a scris:
Da, Dell, să-l iei în braţe şi să i se mai spargă câte-o băşică d-aia şi să te umple de... ce pisici o fi în ele Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 355593240
Dacă i le pup oare îmi apar şi mie pe buze? ovo
Well, e parte din chestiuţa cu viespile, nu vreo infecţie, deci presupun că nu *shrug*
Sus In jos
dark vodka pointman night

Grist : 96
Data de inscriere : 19/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iul 10, 2012 1:14 pm

Cred ca lui Han i s-ar potrivi Time? Also, heeey, traiesc, heh. Sorry ca nu prea am mai intrat sau comunicat. :c
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iul 10, 2012 1:18 pm

Darkkyful a scris:
Cred ca lui Han i s-ar potrivi Time? Also, heeey, traiesc, heh. Sorry ca nu prea am mai intrat sau comunicat. :c
Da, ar merge time. Ai fost plecată pe undeva?
Sus In jos

Grist : 96
Data de inscriere : 19/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iul 10, 2012 1:25 pm

Nu stiu ce i s-ar potrivi lui Mez, though. Si yeah, am fost, apoi in convalescenta, apoi ne-am luat si apartament in cta, si mutari and shit. And, yeah. It's not as dandy and easy as it seems. ;c Also, amazing drawing, Mufla.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitimeMar Iul 10, 2012 1:34 pm

Darkkyful a scris:
Nu stiu ce i s-ar potrivi lui Mez, though.
Idk... clasele pentru bărbaţi ar fi Mage, Bard, Prince, Heir, Knight şi Page. Presupun c-ar putea fi şi Seer sau Thief. Din ce-am văzut pân' acum... Heir of Rage, maybe?

Darkkyful a scris:
Also, amazing drawing, Mufla.
Thanks

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?
Sus 
Pagina 3 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dacă tot avem atâţia useri care stau pe lângă mare...
» Daca ati putea gusta culorile, care ar fi culoarea favorita si ce aroma credeti ca ar avea? >:?
» Acum îs aici.
» Dădui de asta pe Facebook
» Hai să dezvirginăm şi categoria asta, da?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rostuck :: Questions and stuff-
Mergi direct la: