| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|
+3Milcşeic paul monarkydstul Muflă 7 participanți |
|
În ce culoare vrei logo-ul jocului? | Galben şters | | 0% | [ 0 ] | Galben | | 40% | [ 2 ] | Vişiniu | | 60% | [ 3 ] |
| Total voturi : 5 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| |
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| |
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iun 25, 2012 1:12 pm | |
| Errrrrrr, nu e finalizat dar cam aşa ar arăta q.q ... | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Mier Iun 27, 2012 2:32 pm | |
| - Milcseic Buseu a scris:
Meh. I still don't like the design. Dar parcă i-ar sta mai bine ca brownblood. Şişişişişi futu-i, mi-a cântat cucuveaua ;___; Şi mi-a cântat mult şi insistent, gen "Da, cu tine vorbesc" | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| |
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 6:49 am | |
| Decccci câţi vor încă să facem chestia asta şi cam care e progresul cu fantrollii? Mă refer la personalitate, cât aţi scris despre ei and stuff like that, nu la desen/sprite | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 9:07 am | |
| - Muflă a scris:
- Decccci câţi vor încă să facem chestia asta şi cam care e progresul cu fantrollii? Mă refer la personalitate, cât aţi scris despre ei and stuff like that, nu la desen/sprite
Io. Acum ca am desenul, nu va lua mult pan' sa scriu ceva. I mean, I already have some ideas...lipsesc doar cuvinte ce sa lege ideile intre ele. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 9:12 am | |
- Muflă a scris:
- Decccci câţi vor încă să facem chestia asta şi cam care e progresul cu fantrollii? Mă refer la personalitate, cât aţi scris despre ei and stuff like that, nu la desen/sprite
Io. Acum ca am desenul, nu va lua mult pan' sa scriu ceva. I mean, I already have some ideas...lipsesc doar cuvinte ce sa lege ideile intre ele. Fă o listă cu ele şi găseşti tu cum să le legi. At least that's what I did... fuck, iar mă apucă boala cu cuvintele-n bold | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 9:46 am | |
| - Muflă a scris:
- Milcseic Buseu a scris:
- Muflă a scris:
Io. Acum ca am desenul, nu va lua mult pan' sa scriu ceva. I mean, I already have some ideas...lipsesc doar cuvinte ce sa lege ideile intre ele. Fă o listă cu ele şi găseşti tu cum să le legi. At least that's what I did... fuck, iar mă apucă boala cu cuvintele-n bold List: -simple guy; -blinded by the Alternian sun because of his neatentie; -se isterizeaza usor; -are putini prieteni, dar el considera ca sunt adevarati; -nu se implica in chestii, doar daca e fortat; -intresat de vanatoare, muzica si boli lol; -se considera retardat uneori; -lusus-ul sau e un pegas; -indiferent de ce e rau in jur, el tot zambeste; -nu suporta sa fie in centrul atentiei; -greenblooded. Suficient? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 9:51 am | |
- Suficient?
Păi lista e pentru tine, eu ce vrei să fac cu ea? .__. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 9:54 am | |
| - Muflă a scris:
- Suficient?
Păi lista e pentru tine, eu ce vrei să fac cu ea? .__. Nimic lol... | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 10:09 am | |
- Muflă a scris:
- Suficient?
Păi lista e pentru tine, eu ce vrei să fac cu ea? .__. Nimic lol... Btw, ce fel de greenblood îl faci? Limebloods sunt destul de rari (şi mai au şi puterile alea), jadebloods sunt tot rari (şi importanţi)... tre' să ai grijă cum umbli cu verdele. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 10:13 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
- Suficient?
Păi lista e pentru tine, eu ce vrei să fac cu ea? .__. Nimic lol... Btw, ce fel de greenblood îl faci? Limebloods sunt destul de rari (şi mai au şi puterile alea), jadebloods sunt tot rari (şi importanţi)... tre' să ai grijă cum umbli cu verdele. Remember my pesterchumcolour? That's it. Siiii ce puteri? Never heard of it. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 02, 2012 10:19 am | |
- Siiii ce puteri? Never heard of it.
A zis Calliope de ele acum ceva timp, tu nu citeşti update-urile? Mărog, o să ciordesc asta de pe MSPA Wiki: Lime Blood was a very common blood caste but was hunted to extinction by the others due to its members' possession of powerful abilities that threatened the authority. Calliope has stated that the Limebloods had some unusual names.
The lime blood color was originally alluded to when the Grand Highblood was introduced, as there was a shade of green previously unaccounted for. The existence of the color was later confirmed by Hussie, and the pageSburb Logo.svg was retroactively changed to feature a lighter shade of green. This lighter shade fits in the color wheel between Sollux's yellow and Nepeta's green, where Karkat sits when the group is arranged by the procession of their zodiac symbols, suggesting that he (and, by association, the Sufferer/Signless) would be a lime blood if not for the cherry red blood mutation. Whether this would also apply to undyingUmbrage is unknown.
Calliope has stated that she is a lime blood, and proceeded to elaborate on the lime blood caste of trolls; however, nothing is known about how this compares to lime blood in cherubs such as her, and more generally, it is unknown to what extent there exists a hemospectrum in the cherub species. When asked if she had the powers that lime blooded trolls have, she answered, "maybe." Calliope being a lime blood may also relate to how she uses Commonwealth spellings, as an old derogatory slang for the British is "limey". The color of lime blood amongst the Cherubs is drastically different from that of the Trolls, and looks similar to the web color harlequin. Slight variations of this color are used in Calliope's caudeceus/asklepion symbol, in the colors associated with the depiction of Calmasis. UndyingUmbrage refers to her blood as "harlequin slime". | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Mier Iul 04, 2012 12:28 am | |
| - Muflă a scris:
- Siiii ce puteri? Never heard of it.
A zis Calliope de ele acum ceva timp, tu nu citeşti update-urile?
Mărog, o să ciordesc asta de pe MSPA Wiki:
- Spoiler:
Lime Blood was a very common blood caste but was hunted to extinction by the others due to its members' possession of powerful abilities that threatened the authority. Calliope has stated that the Limebloods had some unusual names.
The lime blood color was originally alluded to when the Grand Highblood was introduced, as there was a shade of green previously unaccounted for. The existence of the color was later confirmed by Hussie, and the pageSburb Logo.svg was retroactively changed to feature a lighter shade of green. This lighter shade fits in the color wheel between Sollux's yellow and Nepeta's green, where Karkat sits when the group is arranged by the procession of their zodiac symbols, suggesting that he (and, by association, the Sufferer/Signless) would be a lime blood if not for the cherry red blood mutation. Whether this would also apply to undyingUmbrage is unknown.
Calliope has stated that she is a lime blood, and proceeded to elaborate on the lime blood caste of trolls; however, nothing is known about how this compares to lime blood in cherubs such as her, and more generally, it is unknown to what extent there exists a hemospectrum in the cherub species. When asked if she had the powers that lime blooded trolls have, she answered, "maybe." Calliope being a lime blood may also relate to how she uses Commonwealth spellings, as an old derogatory slang for the British is "limey". The color of lime blood amongst the Cherubs is drastically different from that of the Trolls, and looks similar to the web color harlequin. Slight variations of this color are used in Calliope's caudeceus/asklepion symbol, in the colors associated with the depiction of Calmasis. UndyingUmbrage refers to her blood as "harlequin slime".
N-am avut prea mult timp de upd8-uri -__- | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Mier Iul 04, 2012 2:33 am | |
- N-am avut prea mult timp de upd8-uri -__-
Nu cred c-a fost vreuna care să-ţi ia mai mult de 5-10 minute... | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iul 08, 2012 1:09 pm | |
| Mai făcui o mâzgăleală cu Raz. Meh. Nu-i cea mai frumoasă faţă de pe Alternia da' e 90% identic cu ce-aveam în minte. Ar fi trebuit să aibă nasu' mai mare şi mai coroiat, da' mi-am dat seama prea târziu. Annnd he'll be the Page of Light şi planeta s-ar numi Land Of Monks And Sunsets. S-a mai hotărât cineva ce clasă/aspect o să aibă fantroll-ul lui? Ne-ar trebui un X of Time şi-un Y of Space dacă facem RP-ul ăla. Şi un Seer ar fi folositor dacă îi surâde cuiva ideea, da' nu-i musai. | |
|
| |
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iul 08, 2012 5:09 pm | |
| - Muflă a scris:
- Mai făcui o mâzgăleală cu Raz.
Meh. Nu-i cea mai frumoasă faţă de pe Alternia da' e 90% identic cu ce-aveam în minte. Ar fi trebuit să aibă nasu' mai mare şi mai coroiat, da' mi-am dat seama prea târziu. Annnd he'll be the Page of Light şi planeta s-ar numi Land Of Monks And Sunsets. S-a mai hotărât cineva ce clasă/aspect o să aibă fantroll-ul lui? Ne-ar trebui un X of Time şi-un Y of Space dacă facem RP-ul ăla. Şi un Seer ar fi folositor dacă îi surâde cuiva ideea, da' nu-i musai. Raz e bun qwq. Şi eu încerc să mai lucrez la fantrollul meu. Şi Raz e bun. Am menţionat că Raz e extrem de bun? u/u | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 09, 2012 2:53 am | |
| - Tinkerdell a scris:
- Am menţionat că Raz e extrem de bun?
Da, Dell, să-l iei în braţe şi să i se mai spargă câte-o băşică d-aia şi să te umple de... ce pisici o fi în ele | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 09, 2012 3:12 am | |
| - Muflă a scris:
- Tinkerdell a scris:
Da, Dell, să-l iei în braţe şi să i se mai spargă câte-o băşică d-aia şi să te umple de... ce pisici o fi în ele Dacă i le pup oare îmi apar şi mie pe buze? ovo | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iul 09, 2012 3:21 am | |
| - Tinkerdell a scris:
- Muflă a scris:
- Tinkerdell a scris:
Da, Dell, să-l iei în braţe şi să i se mai spargă câte-o băşică d-aia şi să te umple de... ce pisici o fi în ele Dacă i le pup oare îmi apar şi mie pe buze? ovo Well, e parte din chestiuţa cu viespile, nu vreo infecţie, deci presupun că nu *shrug* | |
|
| |
dark vodka pointman night
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Mar Iul 10, 2012 1:14 pm | |
| Cred ca lui Han i s-ar potrivi Time? Also, heeey, traiesc, heh. Sorry ca nu prea am mai intrat sau comunicat. :c | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Mar Iul 10, 2012 1:18 pm | |
| - Darkkyful a scris:
- Cred ca lui Han i s-ar potrivi Time? Also, heeey, traiesc, heh. Sorry ca nu prea am mai intrat sau comunicat. :c
Da, ar merge time. Ai fost plecată pe undeva? | |
|
| |
dark vodka pointman night
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Mar Iul 10, 2012 1:25 pm | |
| Nu stiu ce i s-ar potrivi lui Mez, though. Si yeah, am fost, apoi in convalescenta, apoi ne-am luat si apartament in cta, si mutari and shit. And, yeah. It's not as dandy and easy as it seems. ;c Also, amazing drawing, Mufla. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Mar Iul 10, 2012 1:34 pm | |
| - Darkkyful a scris:
- Nu stiu ce i s-ar potrivi lui Mez, though.
Idk... clasele pentru bărbaţi ar fi Mage, Bard, Prince, Heir, Knight şi Page. Presupun c-ar putea fi şi Seer sau Thief. Din ce-am văzut pân' acum... Heir of Rage, maybe? - Darkkyful a scris:
- Also, amazing drawing, Mufla.
Thanks | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
| |
|
| |
| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|