Rostuck
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?

In jos 
+3
Milcşeic
paul monarkydstul
Muflă
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

În ce culoare vrei logo-ul jocului?
Galben şters
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Vote_lcap0%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Galben
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Vote_lcap40%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Vote_rcap
 40% [ 2 ]
Vişiniu
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Vote_lcap60%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Vote_rcap
 60% [ 3 ]
Total voturi : 5

AutorMesaj
dark vodka pointman night

Grist : 96
Data de inscriere : 19/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Constanta
Patron troll : Aradia Megido

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 03, 2012 3:54 am

Multumesc foarte mult Mufla. C:
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

Grist : 184
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Bucureşti
Patron troll : Terezi Pyrope

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 03, 2012 3:57 am

Darkkyful a scris:
Multumesc foarte mult Mufla. C:
Whoa, n-o luăm puţin prea formal? .__. Anyhow. Cu plăcere, I guess.
Sus In jos
Madotsuki
Rogue of Heart
Madotsuki

Grist : 90
Data de inscriere : 20/04/2012
Varsta : 28
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeVin Aug 03, 2012 6:23 am

Daca o sa avem si noi un sediu ca trolii canon. I'm ready Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Scaled.php?server=543&filename=roomsr
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeSam Aug 04, 2012 11:41 am

I'm sorry guys, cred să o să scriu iar pe bucăţi. Bag acu' prima parte.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

Grist : 164
Data de inscriere : 26/02/2012
Varsta : 27
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeSam Aug 04, 2012 10:52 pm

Ok, cred că în sfârşit am făcut şi eu ceva cu sprite-ul.
Cât de curând mă ocup şi de descriere.

Spoiler:
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

Grist : 59
Patron troll : Gamzee Makara

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 05, 2012 1:25 am

Cum ai facut?..vreau sa stiu si eu

Eu o am pe foaie si habar cum sa fac un spriteUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2907559942

Daca e imi dai o mana de ajutor cu sprite-ul
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 05, 2012 1:45 am

Dell a scris:

Spoiler:
Well, sprite-ul arată mişto, da' de ce ai micşorat imaginea? O_o
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 05, 2012 3:44 am

Muflă a scris:
Dell a scris:

Spoiler:
Well, sprite-ul arată mişto, da' de ce ai micşorat imaginea? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2907559942
Nu ştiu, aşa a ieşit. Nu prea mă pricep u-u.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 5:46 am

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Tumblr_m8c66vXmIY1qk9k2eo1_1280
Uh, am început să vă jigăresc fantrolli. Îmi cer scuze în avans, dar probabil o să îi schiţez pe rând pe toţi ouo.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 5:57 am

Dell a scris:
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Tumblr_m8c66vXmIY1qk9k2eo1_1280
Uh, am început să vă jigăresc fantrolli. Îmi cer scuze în avans, dar probabil o să îi schiţez pe rând pe toţi ouo.
Exact reaction:
*scroll*
*scroll* Yawn
*apare faţa lui Raz*
O_oUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 3953135812LaWooHoo
Anyhow, thanks. Can't wait to see the other ones
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 10:44 pm

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Tumblr_m8dh62dy5r1qk9k2eo1_500
Nu ştiu să desenez zăpadă.:c
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 11:48 pm

Bai frate..esti genialaUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 459784477
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeLun Aug 06, 2012 11:55 pm

Sfanta alifie din patrunjel, te pricepi al naibii de bine La
Sus In jos
Psii Diddy

Psii Diddy

Grist : 108
Data de inscriere : 19/04/2012
Localizare : Somewhere over the rainbow

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeMar Aug 07, 2012 4:18 am

Dell a scris:
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Tumblr_m8dh62dy5r1qk9k2eo1_500
Nu ştiu să desenez zăpadă.:c

AAAAAH!DELL! C'MERE! -GLOMPPAP- She's a precious baby~
Merci~ <3
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeMar Aug 07, 2012 1:39 pm

Siiiiii gata postul dintre GHB si Fentel. Wow, Fentel, very mature.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeMar Aug 07, 2012 10:40 pm

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Tumblr_m8fbtr0fve1qk9k2eo1_500
Poftim, Dana :'D.
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeMier Aug 08, 2012 1:05 am

AFGKASJFGfgfsgh

E perfect!!!Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 808724912 ...Mersi del

Dar coarnele ei nu sunt ca ale lui GamzeeUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2676598196 ...sunt drepte
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 11:49 am

Guys her is my fantroll.Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2625669947 Nikara or Nik

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 IgqkP
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 11:52 am

Mersi Mulfa pentru ca m-ai ajutatUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2625669947

Acum imi mai ramane sa fac o prezentare a eiUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2676598196
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 11:55 am

Daniesh a scris:
Mersi Mulfa pentru ca m-ai ajutatUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2625669947

Acum imi mai ramane sa fac o prezentare a eiUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 2676598196

La fel si la mine. Cred c-o fac maine...
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 12:17 pm

So, până acum avem vreo... 7 fantrolli, right? Ne gândim între timp la logo-ul şi numele jocului (S---B)? Mi-a venit o idee pentru logo, da-i ciudăţică. Am putea să încropim fiecare câte ceva în paint şi dup-aia votăm. Ce ziceţi? ...No?
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 12:33 pm

Mie mi-au iesit 8 fantroli?
Si nu stiu, poate asa. Venim cu totii cu opinii and shit. Ce idee ti-a venit, Mufla?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 12:44 pm

Darkkyful a scris:
Ce idee ti-a venit, Mufla?
Wait, o să-ncerc să mâzgălesc ceva
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 1:05 pm

Muflă a scris:
Darkkyful a scris:
Ce idee ti-a venit, Mufla?
Wait, o să-ncerc să mâzgălesc ceva
Erm... arăta mai bine în mintea mea.
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 YS1BP
Şi nu pot să aleg o culoare ca lumea nici ca să-mi salvez viaţa
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 1:54 pm

Hmmmm. Si cum ti-a venit ideea?
Pare interesant, din punctul meu de vedere.
Cum sunt 8 trolli, poate am putea face cate un patrat culoarea fiecaruia?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?
Sus 
Pagina 6 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dacă tot avem atâţia useri care stau pe lângă mare...
» Daca ati putea gusta culorile, care ar fi culoarea favorita si ce aroma credeti ca ar avea? >:?
» Acum îs aici.
» Dădui de asta pe Facebook
» Hai să dezvirginăm şi categoria asta, da?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rostuck :: Questions and stuff-
Mergi direct la: