Rostuck
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?

In jos 
+3
Milcşeic
paul monarkydstul
Muflă
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

În ce culoare vrei logo-ul jocului?
Galben şters
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Vote_lcap0%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Galben
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Vote_lcap40%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Vote_rcap
 40% [ 2 ]
Vişiniu
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Vote_lcap60%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Vote_rcap
 60% [ 3 ]
Total voturi : 5

AutorMesaj
Muflă
Her Tyranny
Muflă

Grist : 184
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Bucureşti
Patron troll : Terezi Pyrope

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 2:01 pm

Darkkyful a scris:
Hmmmm. Si cum ti-a venit ideea?
Pare interesant, din punctul meu de vedere.
Cum sunt 8 trolli, poate am putea face cate un patrat culoarea fiecaruia?
Păi SBURB şi SGRUB au logo-ul într-o singură culoare... mov ar fi fost mişto da' mov e SGRUB. Yellow maybe?
-edit-
A... ideea. Ideea nu mi-a venit într-un anumit fel. It just popped into my head. Îmi plac chestiile asimetrice.
Sus In jos
dark vodka pointman night

Grist : 96
Data de inscriere : 19/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Constanta
Patron troll : Aradia Megido

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 2:11 pm

Un yellow sters poate, hmmm. Nu stiu.
- edit -
Oh, sau poate rosu visiniu?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 3:35 pm

Darkkyful a scris:
Un yellow sters poate, hmmm. Nu stiu.
- edit -
Oh, sau poate rosu visiniu?
Da, ar merge şi roşu...
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 3:51 pm

Probabil ar trebui sa asteptam sa vedem ce cred si ceilalti? v _ v
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 3:52 pm

Darkkyful a scris:
Probabil ar trebui sa asteptam sa vedem ce cred si ceilalti? v _ v
Păi asta aşteptam da' credeam că nu mai e nevoie s-o spun...
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 3:59 pm

Imi imaginam, dar vroiam sa fac conversatie. I guess nu prea ma descurc. v _ v
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

Grist : 164
Data de inscriere : 26/02/2012
Varsta : 27
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeDum Aug 12, 2012 11:20 pm

Galben sună bine :/
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

Grist : 59
Varsta : 28
Patron troll : Gamzee Makara

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 12:44 am

Mie imi e indiferentUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 2625669947
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 3:54 am

Visiniul ar fi mai ok...
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 3:58 am

Hm, şi mie îmi e destul de indiferent. Cum vrea majoritatea.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:11 am

Am băgat un poll da' nu-mi merge. Cred că o să trebuiască să fac topic nou. Sau votăm în postări? Also, vouă v-a venit o idee pentru nume? You know, S---B. Tre' să aibă doar o silabă.
-edit-
Gata, l-am făcut să meargă. Da' tre' să daţi pe "anulează-mi votul" dacă aţi votat la sondajul de dinainte.

Ultima editare efectuata de catre Muflă in Lun Aug 13, 2012 4:13 am, editata de 1 ori
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:12 am

Sboob. 8D
Şi da, încearcă chestia cu poll-ul.
edit:
Sdumb.
Nu îmi vin idei serioase D:.

Ultima editare efectuata de catre Dell in Lun Aug 13, 2012 4:16 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:14 am

Muflă a scris:
Am băgat un poll da' nu-mi merge. Cred că o să trebuiască să fac topic nou. Sau votăm în postări? Also, vouă v-a venit o idee pentru nume? You know, S---B. Tre' să aibă doar o silabă.
-edit-
Gata, l-am făcut să meargă. Da' tre' să daţi pe "anulează-mi votul" dacă aţi votat la sondajul de dinainte.

SCRUB? STURB? SNURB?
Ceva bun? Si votez visiniu.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:15 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
-edit-

SCRUB? STURB? SNURB?
I like SNURB
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:16 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
-edit-

SCRUB? STURB? SNURB?
I like SNURB

Eram sigur.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:17 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
-edit-

SCRUB? STURB? SNURB?
I like SNURB
Snurb sună drăguţ 8D.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:18 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:

I like SNURB
Eram sigur.
De ce?
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:21 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:

I like SNURB
Eram sigur.
De ce?

Bicaz suna cel mai elegant din toate alea enumerate. Si mie mi-a placut ala cel mai mult...
Lasand seriozitatea la deoparte... mi-a soptit un coi.
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:23 am

SNURB e ok. Si eu votez pentru visiniu.
Si STURB suna bine, but oh well.
- edit -
Also, pollul nu imi ia votul in consideraere for some reason.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:39 am

Darkkyful a scris:
SNURB e ok. Si eu votez pentru visiniu.
Si STURB suna bine, but oh well.
- edit -
Also, pollul nu imi ia votul in consideraere for some reason.
Ai dat pe "Anulează-mi votul", cum am spus, şi ai votat iar? Am "reciclat" poll-ul vechi
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 4:47 am

Da, am dat dar tot nu il ia in considerare.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 5:02 am

Darkkyful a scris:
O să număr unul în plus la vişiniu. I s-a mai întâmplat cuiva?
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 5:25 am

Muflă a scris:
Darkkyful a scris:

Well m-m trezit cu votul pentru galben, da am anulat votul si am votat iar.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 9:30 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Darkkyful a scris:

Văd că poll-ul face ciudat. Pân' la urmă câţi au votat pentru vişiniu şi câţi pentru galben?
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 9:52 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Darkkyful a scris:

Văd că poll-ul face ciudat. Pân' la urmă câţi au votat pentru vişiniu şi câţi pentru galben?

Visiniu - eu, Dark si inca cineva...
Galben - Dell si altcineva

Asa zice poll-ul... Si mi-a luat votul in considerare imediat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?
Sus 
Pagina 7 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dacă tot avem atâţia useri care stau pe lângă mare...
» Daca ati putea gusta culorile, care ar fi culoarea favorita si ce aroma credeti ca ar avea? >:?
» Acum îs aici.
» Dădui de asta pe Facebook
» Hai să dezvirginăm şi categoria asta, da?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rostuck :: Questions and stuff-
Mergi direct la: