| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|
+3Milcşeic paul monarkydstul Muflă 7 participanți |
|
În ce culoare vrei logo-ul jocului? | Galben şters | | 0% | [ 0 ] | Galben | | 40% | [ 2 ] | Vişiniu | | 60% | [ 3 ] |
| Total voturi : 5 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Aug 12, 2012 2:01 pm | |
| - Darkkyful a scris:
- Hmmmm. Si cum ti-a venit ideea?
Pare interesant, din punctul meu de vedere. Cum sunt 8 trolli, poate am putea face cate un patrat culoarea fiecaruia? Păi SBURB şi SGRUB au logo-ul într-o singură culoare... mov ar fi fost mişto da' mov e SGRUB. Yellow maybe? -edit- A... ideea. Ideea nu mi-a venit într-un anumit fel. It just popped into my head. Îmi plac chestiile asimetrice. | |
|
| |
dark vodka pointman night
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Aug 12, 2012 2:11 pm | |
| Un yellow sters poate, hmmm. Nu stiu. - edit - Oh, sau poate rosu visiniu? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Aug 12, 2012 3:35 pm | |
| - Darkkyful a scris:
- Un yellow sters poate, hmmm. Nu stiu.
- edit - Oh, sau poate rosu visiniu? Da, ar merge şi roşu... | |
|
| |
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Aug 12, 2012 3:51 pm | |
| Probabil ar trebui sa asteptam sa vedem ce cred si ceilalti? v _ v | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Aug 12, 2012 3:52 pm | |
| - Darkkyful a scris:
- Probabil ar trebui sa asteptam sa vedem ce cred si ceilalti? v _ v
Păi asta aşteptam da' credeam că nu mai e nevoie s-o spun... | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Aug 12, 2012 3:59 pm | |
| Imi imaginam, dar vroiam sa fac conversatie. I guess nu prea ma descurc. v _ v | |
|
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Aug 12, 2012 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Bluejay Sylph of Life
Mesaje : 979 Grist : 59 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 28 Localizare : Constanta Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 12:44 am | |
| Mie imi e indiferent | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 3:54 am | |
| | |
|
| |
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 3:58 am | |
| Hm, şi mie îmi e destul de indiferent. Cum vrea majoritatea. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:11 am | |
| Am băgat un poll da' nu-mi merge. Cred că o să trebuiască să fac topic nou. Sau votăm în postări? Also, vouă v-a venit o idee pentru nume? You know, S---B. Tre' să aibă doar o silabă. -edit- Gata, l-am făcut să meargă. Da' tre' să daţi pe "anulează-mi votul" dacă aţi votat la sondajul de dinainte.
Ultima editare efectuata de catre Muflă in Lun Aug 13, 2012 4:13 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:12 am | |
| Sboob. 8D Şi da, încearcă chestia cu poll-ul. edit: Sdumb. Nu îmi vin idei serioase D:.
Ultima editare efectuata de catre Dell in Lun Aug 13, 2012 4:16 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:14 am | |
| - Muflă a scris:
- Am băgat un poll da' nu-mi merge. Cred că o să trebuiască să fac topic nou. Sau votăm în postări? Also, vouă v-a venit o idee pentru nume? You know, S---B. Tre' să aibă doar o silabă.
-edit- Gata, l-am făcut să meargă. Da' tre' să daţi pe "anulează-mi votul" dacă aţi votat la sondajul de dinainte. SCRUB? STURB? SNURB? Ceva bun? Si votez visiniu. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:15 am | |
| - Milcseic Buseu a scris:
- Muflă a scris:
- Am băgat un poll da' nu-mi merge. Cred că o să trebuiască să fac topic nou. Sau votăm în postări? Also, vouă v-a venit o idee pentru nume? You know, S---B. Tre' să aibă doar o silabă.
-edit- Gata, l-am făcut să meargă. Da' tre' să daţi pe "anulează-mi votul" dacă aţi votat la sondajul de dinainte. SCRUB? STURB? SNURB? Ceva bun? Si votez visiniu. I like SNURB | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:16 am | |
| - Muflă a scris:
- Milcseic Buseu a scris:
- Muflă a scris:
-edit- Gata, l-am făcut să meargă. Da' tre' să daţi pe "anulează-mi votul" dacă aţi votat la sondajul de dinainte. SCRUB? STURB? SNURB? Ceva bun? Si votez visiniu. I like SNURB Eram sigur. | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:17 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
-edit- Gata, l-am făcut să meargă. Da' tre' să daţi pe "anulează-mi votul" dacă aţi votat la sondajul de dinainte. SCRUB? STURB? SNURB? Ceva bun? Si votez visiniu. I like SNURB Snurb sună drăguţ 8D. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:18 am | |
- Muflă a scris:
I like SNURB Eram sigur. De ce? | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:21 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
I like SNURB Eram sigur. De ce? Bicaz suna cel mai elegant din toate alea enumerate. Si mie mi-a placut ala cel mai mult... Lasand seriozitatea la deoparte... mi-a soptit un coi. | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:23 am | |
| SNURB e ok. Si eu votez pentru visiniu. Si STURB suna bine, but oh well. - edit - Also, pollul nu imi ia votul in consideraere for some reason. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:39 am | |
| - Darkkyful a scris:
- SNURB e ok. Si eu votez pentru visiniu.
Si STURB suna bine, but oh well. - edit - Also, pollul nu imi ia votul in consideraere for some reason. Ai dat pe "Anulează-mi votul", cum am spus, şi ai votat iar? Am "reciclat" poll-ul vechi | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 4:47 am | |
| Da, am dat dar tot nu il ia in considerare. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 5:02 am | |
| - Darkkyful a scris:
- Da, am dat dar tot nu il ia in considerare.
O să număr unul în plus la vişiniu. I s-a mai întâmplat cuiva? | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 5:25 am | |
| - Muflă a scris:
- Darkkyful a scris:
O să număr unul în plus la vişiniu. I s-a mai întâmplat cuiva? Well m-m trezit cu votul pentru galben, da am anulat votul si am votat iar. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 9:30 am | |
- Muflă a scris:
- Darkkyful a scris:
O să număr unul în plus la vişiniu. I s-a mai întâmplat cuiva? Well m-m trezit cu votul pentru galben, da am anulat votul si am votat iar. Văd că poll-ul face ciudat. Pân' la urmă câţi au votat pentru vişiniu şi câţi pentru galben? | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Aug 13, 2012 9:52 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
- Darkkyful a scris:
O să număr unul în plus la vişiniu. I s-a mai întâmplat cuiva? Well m-m trezit cu votul pentru galben, da am anulat votul si am votat iar. Văd că poll-ul face ciudat. Pân' la urmă câţi au votat pentru vişiniu şi câţi pentru galben? Visiniu - eu, Dark si inca cineva... Galben - Dell si altcineva Asa zice poll-ul... Si mi-a luat votul in considerare imediat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
| |
|
| |
| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|