Rostuck
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?

In jos 
+3
Milcşeic
paul monarkydstul
Muflă
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

În ce culoare vrei logo-ul jocului?
Galben şters
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Vote_lcap0%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Galben
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Vote_lcap40%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Vote_rcap
 40% [ 2 ]
Vişiniu
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Vote_lcap60%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Vote_rcap
 60% [ 3 ]
Total voturi : 5

AutorMesaj
Muflă
Her Tyranny
Muflă

Grist : 184
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Bucureşti
Patron troll : Terezi Pyrope

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 10:09 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Darkkyful a scris:
Da, am dat dar tot nu il ia in considerare.
O să număr unul în plus la vişiniu. I s-a mai întâmplat cuiva?

Well m-m trezit cu votul pentru galben, da am anulat votul si am votat iar.
Văd că poll-ul face ciudat. Pân' la urmă câţi au votat pentru vişiniu şi câţi pentru galben?

Visiniu - eu, Dark si inca cineva...
Galben - Dell si altcineva

Asa zice poll-ul... Si mi-a luat votul in considerare imediat.
Deci pân' la urmă Dark a reuşit să voteze?
Sus In jos
dark vodka pointman night

Grist : 96
Data de inscriere : 19/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Constanta
Patron troll : Aradia Megido

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 10:10 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:
Darkkyful a scris:
Da, am dat dar tot nu il ia in considerare.
O să număr unul în plus la vişiniu. I s-a mai întâmplat cuiva?

Well m-m trezit cu votul pentru galben, da am anulat votul si am votat iar.
Văd că poll-ul face ciudat. Pân' la urmă câţi au votat pentru vişiniu şi câţi pentru galben?

Visiniu - eu, Dark si inca cineva...
Galben - Dell si altcineva

Asa zice poll-ul... Si mi-a luat votul in considerare imediat.
Deci pân' la urmă Dark a reuşit să voteze?
Da.
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

Grist : 59
Data de inscriere : 26/02/2012
Varsta : 28
Patron troll : Gamzee Makara

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 10:11 am

Eu am ales visiniulUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 2676598196
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 10:22 am

Deci eu şi Dell pentru galben, Milcşeic, Dark şi Dana pentru vişiniu. Cam ce color code ar avea vişiniul? Îmi place #57051D dacă e (mărog, o să-i aşteptăm şi pe ceilalţi să voteze mai întâi)
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 10:48 am

Muflă a scris:
Deci eu şi Dell pentru galben, Milcşeic, Dark şi Dana pentru vişiniu. Cam ce color code ar avea vişiniul? Îmi place #57051D dacă e (mărog, o să-i aşteptăm şi pe ceilalţi să voteze mai întâi)

Hmm... It's good, dar am gasit si #8B0A50. Is it ok¿
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 10:54 am

Milcseic Buseu a scris:
Muflă a scris:

Hmm... It's good, dar am gasit si #8B0A50. Is it ok¿
Şi ăsta merge
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeLun Aug 13, 2012 10:56 am

Mie imi place varianta lui Mufla.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:04 pm

Another question. Care dintre trolli ar fi "liderul"? Al meu nu se numără printre ăia competenţi, so I'm gonna stay out of this one. Voi pe cine propuneţi? Poate Mez s-ar autoproclama sau Rem ar fi ales de ceilalţi trolli? Pare un strateg bun cu toată chestia cu crimele. Idk. Poate aberez. Thoughts?

Also, nu s-a gândit nimeni la o chestie mai estetică decât porcăria mea de logo? .__."
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:09 pm

Mie imi place logoul care il facusei.
Si iti dai seama ca ala va fi primul lucru care il va face Mez, sau, daca situatia il depaseste si nu vrea sa-si puna curul in pericol, sa il proclame pe Han, sa faca el toata treaba. Oricum, cred ca cel mai bine ar fi sa decidem pe parcursul roleplay-ului, ca o secventa democratica or something, idk.
Also, cine era sa posteze la SBJC, tu sau Milcseic? Am uitat. v _ v
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:19 pm

Darkkyful a scris:
Mie imi place logoul care il facusei.
Si iti dai seama ca ala va fi primul lucru care il va face Mez, sau, daca situatia il depaseste si nu vrea sa-si puna curul in pericol, sa il proclame pe Han, sa faca el toata treaba. Oricum, cred ca cel mai bine ar fi sa decidem pe parcursul roleplay-ului, ca o secventa democratica or something, idk.
Also, cine era sa posteze la SBJC, tu sau Milcseic? Am uitat. v _ v
Eu trebuia să postez. Scuze, am frecat menta luni şi marţi Sweat O să-ncerc să scriu ceva da' momentan nu-mi vine nimic
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:28 pm

Meh, it's ok.
Ceilalti, voi ce ati vrea sa facem in legatura cu liderul?
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

Grist : 164
Varsta : 27
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:30 pm

Probabil cel mai raţional ar fii fantroll-ul lui Frozen. Dar cum mulţi dintre ai noştrii sunt nătăfleţi, probabil nu ar face o alegere prea inspirată. Şi eu cred că ar trebui să decidem pe parcurs.
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:31 pm

Hmmm well cel mai bine ar fi sa decidem pe parcursul roleplay-ului cine ar putea fi liderul..asa credUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 2676598196

Nu as vrea ca trolul meu sa fie liderul..sryUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 2676598196
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:49 pm

Daniesh a scris:
Nu as vrea ca trolul meu sa fie liderul..sryUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 2676598196
I know how you feel.

Şi ştiu că cel mai bine ar fi să se decidă pe parcurs, dar problema e că toţi liderii (John, Karkat, Jane) sunt prezentaţi primii. În fine, presupun că nu ne muşcă nimeni de turul pantalonilor dacă ne abatem de la regulă. Şi s-a mai gândit cineva cum or să se întâlnească trollii, cum or să dea peste joc şi aşa mai departe? Doar brainstorming deocamdată, nu-i nimic bătut în cuie. Eu mă gândeam la ceva de genul ăsta: Tipu' care a făcut Mugalog (random dude, nu unul dintre personajele noastre) a împlinit 10 sweep-uri, tre' să fie luat în armată şi vrea să lase ceva în urmă. Lasă jocul ăsta într-un ungher al site-ului, unul dintre trolli (n-am idee care) dă peste el şi-i convinge şi pe ceilalţi. În fine, e tâmpiţică ideea, da-i tot ce-mi vine-n minte.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

Grist : 164
Varsta : 27
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeMier Aug 15, 2012 12:53 pm

Muflă a scris:
Daniesh a scris:
I know how you feel.

Şi ştiu că cel mai bine ar fi să se decidă pe parcurs, dar problema e că toţi liderii (John, Karkat, Jane) sunt prezentaţi primii. În fine, presupun că nu ne muşcă nimeni de turul pantalonilor dacă ne abatem de la regulă. Şi s-a mai gândit cineva cum or să se întâlnească trollii, cum or să dea peste joc şi aşa mai departe? Doar brainstorming deocamdată, nu-i nimic bătut în cuie. Eu mă gândeam la ceva de genul ăsta: Tipu' care a făcut Mugalog (random dude, nu unul dintre personajele noastre) a împlinit 10 sweep-uri, tre' să fie luat în armată şi vrea să lase ceva în urmă. Lasă jocul ăsta într-un ungher al site-ului, unul dintre trolli (n-am idee care) dă peste el şi-i convinge şi pe ceilalţi. În fine, e tâmpiţică ideea, da-i tot ce-mi vine-n minte.
Eu mă gândeam că Raz o să dea peste joc, dacă tot spuneai că petrece mult timp pe reţele sociale. Şi cel mai bine ar fii să spunem că se cunoşteau deja, aşa cum nici în cazul trollilor sau al copiilor canon nu menţiona cum s-au cunoscut...
Sus In jos
Madotsuki
Rogue of Heart
Madotsuki

Grist : 90
Data de inscriere : 20/04/2012
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 8:29 am

Wow imi place ideea sa gaseasca Raz jocul !
Poate...din moment ce el il gaseste sa fie el liderul? Nush doar daca vrei si tu Mufla.Siii pana la urma nu avem oameni in chestia asta nu? e doar cu troli ?
Pana la urma facem o chestie gen ,, cineva posteaza o imagine apoi ceilalti propun actiuni ==> si apoi altcineva posteaza o imagine''? Ack e greu sa explic da cerd ca intelegeti ce vreau sa spun....
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 8:55 am

Madotsuki a scris:
Wow imi place ideea sa gaseasca Raz jocul !
Poate...din moment ce el il gaseste sa fie el liderul?
How do I put this... I really, really, really don't want him to be the leader. Dar am mai spus asta. Nu e neapărat un incompetent, dar pur şi simplu n-are atitudinea necesară

Madotsuki a scris:
Siii pana la urma nu avem oameni in chestia asta nu? e doar cu troli ?
Păi mai toată lumea avea trolli, unii dintre ei erau gata făcuţi, deci presupun că-l facem doar cu trolli *shrug*

Madotsuki a scris:
Pana la urma facem o chestie gen ,, cineva posteaza o imagine apoi ceilalti propun actiuni ==> si apoi altcineva posteaza o imagine''? Ack e greu sa explic da cerd ca intelegeti ce vreau sa spun....
Înţeleg despre ce vorbeşti da' nu cred că o să facem cu imagini (e nevoie de mai mult timp şi efort şi câţiva or să vrea s-o lase baltă în mijlocul poveştii... plus că nu ştiu toţi să le facă). Nu zic că n-o să fie deloc cu imagini, o s-avem câteva... cel mai simplu ar fi să pună fiecare imagini de câte ori i se scoală, dacă are chef să facă face, dacă n-are chef nu face. Şi reader-driven adventure... nu prea ştiu ce să zic. O s-o facem dacă asta vrea majoritatea, da' părerea mea e că s-ar cam fute plot-ul :/ Cel mai bine ar fi să ne-nţelegem între noi cu un scenariu vag şi să mai improvizăm pe parcurs
Sus In jos
Psii Diddy

Psii Diddy

Grist : 108
Data de inscriere : 19/04/2012
Localizare : Somewhere over the rainbow

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 10:40 am

@ the ideea of eselld being the leader is ok daaar nu stiu daca are fii Un lidãr bun shes quite a softie.
Sus In jos
Madotsuki
Rogue of Heart
Madotsuki

Grist : 90
Data de inscriere : 20/04/2012
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 1:03 pm

all our trolls are fucking softies . Offf... e vreunul din troli mai capabili? Daca nu , zic sa ramanaEselld ca sa terminam cu liderul si sa ne apucam de idei mai avanstate pentru plot xD
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 1:33 pm

Votăm sau ceva? Eu aş rămâne la Mez ca lider
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 2:32 pm

Da mai bine votam...facem un poll.

LET`S VOTE!!!
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeJoi Aug 16, 2012 3:08 pm

Daniesh a scris:
Da mai bine votam...facem un poll.

LET`S VOTE!!!
Oook, cred că fac un topic nou doar pentru fan adventure-ul ăsta. Vedem acolo ce facem
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 11:43 am

'kay, am mai scris la SC, da' am scris tot în postul vechi. Nu prea avea sens să fac unul nou. Anyhow, am rămas la partea în care Siddok, Taizee şi Zeenat o văd pe Chaaya alergând peste câmp. Mai tre' să scrie Milcşeic de faza în care Chaaya îi găseşte pe Maeras şi Naazke vânând împreună fără să le pese de ceilalţi sau certându-se, depinde ce idei îi vin, şi e intrigată de felul "reckless" în care cei doi tratează lucrurile, bla bla bla. Am mai vorbit despre asta, da' nu ştiu pe unde era postul. După postul lui Milcşeic presupun că-ncepe scandalul dintre trolli, right?
Sus In jos

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitimeVin Aug 17, 2012 11:57 am

Ceva de genul, o sa se certe intre ei, astia mari, si intr-un final bataie.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?
Sus 
Pagina 8 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Subiecte similare
-
» Dacă tot avem atâţia useri care stau pe lângă mare...
» Daca ati putea gusta culorile, care ar fi culoarea favorita si ce aroma credeti ca ar avea? >:?
» Acum îs aici.
» Dădui de asta pe Facebook
» Hai să dezvirginăm şi categoria asta, da?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rostuck :: Questions and stuff-
Mergi direct la: