| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|
+3Milcşeic paul monarkydstul Muflă 7 participanți |
|
În ce culoare vrei logo-ul jocului? | Galben şters | | 0% | [ 0 ] | Galben | | 40% | [ 2 ] | Vişiniu | | 60% | [ 3 ] |
| Total voturi : 5 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 11:51 pm | |
| - Muflă a scris:
- Milcseic Buseu a scris:
- Pai am deja un troll planuit. Greenblooded. Si orb. You're gonna love it :3
Dooooaaar ca n-are spriteform si inca nu mi-am batut tartacuta suficient de mult ca sa ma gandesc la look-ul sau. Păi gândeşte-te şi fac eu sprite-ul dacă e Ok, ma gandesc. Lume, ce-ar fi sa facem un rp cu noi? Ceva gen Rostuck on the Meteor. Sau nu? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 11:54 pm | |
| - Milcseic Buseu a scris:
- Lume, ce-ar fi sa facem un rp cu noi? Ceva gen Rostuck on the Meteor. Sau nu?
Nu ştiu, pe mine nu mă prea încântă ideea "autoinserţiei". Da' poate reuşeşti să faci ceva cu ceilalţi. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 11:56 pm | |
| - Muflă a scris:
- Lume, ce-ar fi sa facem un rp cu noi? Ceva gen Rostuck on the Meteor. Sau nu?
Nu ştiu, pe mine nu mă prea încântă ideea "autoinserţiei". Da' poate reuşeşti să faci ceva cu ceilalţi. In fine. | |
|
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 1:36 am | |
| Wuaurgh, unde găsesc şi eu chestia aia de făcut sprite ? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 1:47 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre Muflă in Dum Iun 17, 2012 2:07 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 2:05 am | |
| - Muflă a scris:
- Deells a scris:
- Wuaurgh, unde găsesc şi eu chestia aia de făcut sprite ?
Spritesheet 1 - https://i.imgur.com/n1Mj5.jpg Spritesheet 2 - https://i.imgur.com/NgXZm.png Asta folosesc eu. Şi mai e fantroll generator (mi-e mai uşor să folosesc chestiuţele alea ca baze), îl găseşti uşor pe Google
-edit- IMGUR, ŞI TU AI ÎNCEPUT SĂ MICŞOREZI IMAGINILE, DEJECŢIE CU MUSTĂCIOARE DE SLOBOZ!? Aşteaptă, tre' să găsesc alt host -__-
-alt edit- Bun, asta ar trebui să meargă. Cred. Sper. https://i.servimg.com/u/f47/17/27/11/62/sprite10.jpg
-edit nr. coişpe- Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah /headdesk Wuargh, lasă că oricum am încercat să fac ceva cu primele care le-ai pus şi mi-am dat seama că sunt paralelă cu chestiile astea u_u. | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 2:27 am | |
| Aw, fuck it. Prima chestiuţă în caz că facem cu noi, şi a doua în caz ca hm. La tip nici nu sunt sigură ce simbol o să îi pun pe tricou. Şi fantroll îmi e frică să fac. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 2:31 am | |
| - Deells a scris:
- Aw, fuck it.
Prima chestiuţă în caz că facem cu noi, şi a doua în caz ca hm. La tip nici nu sunt sigură ce simbol o să îi pun pe tricou. Şi fantroll îmi e frică să fac. So cute Şi e uşor să faci un sprite, again, pot să-l fac eu dacă e. | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 2:32 am | |
| - Muflă a scris:
So cute Şi e uşor să faci un sprite, again, pot să-l fac eu dacă e. Chiar te rog dacă poţi *A*. Eu nu pot nici să pun cum trebuie un cap pe corp ngh. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 4:54 am | |
| Până acum mi-a ieşit asta... Mmmă cam bâzâie bretonul şi n-am nici cea mai vagă idee cum să colorez hainele. Şi tre' să mă gândesc cum fac ţestoasa ca să se vadă ok | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 4:58 am | |
| - Muflă a scris:
- Până acum mi-a ieşit asta...
Mmmă cam bâzâie bretonul şi n-am nici cea mai vagă idee cum să colorez hainele. Şi tre' să mă gândesc cum fac ţestoasa ca să se vadă ok Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Mersi mersi mersi.QvQ | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 5:01 am | |
| - Deells a scris:
- Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Mersi mersi mersi.QvQ
Dar încă nu e gata .___. Sau te descurci tu cu coloratul şi ţestoasa? | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 5:03 am | |
| - Muflă a scris:
- Deells a scris:
Dar încă nu e gata .___. Sau te descurci tu cu coloratul şi ţestoasa? Nu mă descurc... Dar mersi că ai făcut asta uvu. Weee. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 5:17 am | |
| - Deells a scris:
- Muflă a scris:
- Deells a scris:
Dar încă nu e gata .___. Sau te descurci tu cu coloratul şi ţestoasa? Nu mă descurc... Dar mersi că ai făcut asta uvu. Weee. Păi atunci zi-mi ce culori să pun... | |
|
| |
| |
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 7:51 am | |
| M-am mai jucat puţin cu ea Dacă e mai pot să scot/adaug chestii, nu-i problemă | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Dum Iun 17, 2012 7:59 am | |
| - Muflă a scris:
- M-am mai jucat puţin cu ea
Dacă e mai pot să scot/adaug chestii, nu-i problemă Omg, ce cute ţi-au ieşit. Mersi, mersi, mersiiii QuQ. Primeşte-mi toate îmbrăţişările uou. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iun 25, 2012 8:25 am | |
| I'm ready for the fantroll-rp He's name is Ledrer Maikan, but he's not over yet. Se vede dunga aia alba de la gat, la care nu mai pot lucra si mai e suvita aia din stanga. Dar totul a decurs mai usor decat parea .n. | |
|
| |
Bluejay Sylph of Life
Mesaje : 979 Grist : 59 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 28 Localizare : Constanta Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iun 25, 2012 8:35 am | |
| Eu nu gasesc nume pt trollul meu Idei?? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| |
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iun 25, 2012 8:39 am | |
| - Daniesh a scris:
- Eu nu gasesc nume pt trollul meu
Idei?? Faiyaz, Chakor, Idrees, Jagade, Qaseem, Zaiden, Reznik... e fată sau băiat? Ar trebui să fie ceva care să se lege de el/ea într-un fel. De exemplu dacă e un puşti obsedat de coase (I know, I know, bad example) ai putea să traduci "coasă" în diverse limbi pe Google Translate până găseşti ceva care-ţi place şi dacă e cazul să mai scoţi/adaugi litere ca să fie 6 | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iun 25, 2012 8:39 am | |
| - Muflă a scris:
- I'm ready for the fantroll-rp
He's name is Ledrer Maikan, but he's not over yet. Se vede dunga aia alba de la gat, la care nu mai pot lucra si mai e suvita aia din stanga. Dar totul a decurs mai usor decat parea .n. Am avut un vecin pe care-l chema Maican. N-avea dinţi şi mormăia mereu chestii ciudate la mine. Am intalnit si eu in viata persoane d-astea Si crezi ca l-ai putea infrumuseta putin? Apoi scriu despre el. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| |
| |
Bluejay Sylph of Life
Mesaje : 979 Grist : 59 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 28 Localizare : Constanta Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Lun Iun 25, 2012 8:49 am | |
| E fata o sa iti dau desenul maine mufla cum arata ea ca mai am la simbol si nume de lucrat si o introducere | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
| |
|
| |
| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|