Rostuck
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?

In jos 
+3
Milcşeic
paul monarkydstul
Muflă
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

În ce culoare vrei logo-ul jocului?
Galben şters
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Vote_lcap0%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Galben
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Vote_lcap40%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Vote_rcap
 40% [ 2 ]
Vişiniu
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Vote_lcap60%Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Vote_rcap
 60% [ 3 ]
Total voturi : 5

AutorMesaj
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia
Patron troll : Aradia Megido

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 16, 2012 11:51 pm

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Pai am deja un troll planuit. Greenblooded. Si orb. You're gonna love it :3
Dooooaaar ca n-are spriteform si inca nu mi-am batut tartacuta suficient de mult ca sa ma gandesc la look-ul sau.
Păi gândeşte-te şi fac eu sprite-ul dacă e

Ok, ma gandesc.
Lume, ce-ar fi sa facem un rp cu noi? Ceva gen Rostuck on the Meteor. Sau nu?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

Grist : 184
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Bucureşti
Patron troll : Terezi Pyrope

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 16, 2012 11:54 pm

Milcseic Buseu a scris:
Nu ştiu, pe mine nu mă prea încântă ideea "autoinserţiei". Da' poate reuşeşti să faci ceva cu ceilalţi.
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeSam Iun 16, 2012 11:56 pm

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:
Nu ştiu, pe mine nu mă prea încântă ideea "autoinserţiei". Da' poate reuşeşti să faci ceva cu ceilalţi.

In fine.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

Grist : 164
Data de inscriere : 26/02/2012
Varsta : 27
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 1:36 am

Wuaurgh, unde găsesc şi eu chestia aia de făcut sprite ?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 1:47 am

Deells a scris:
Spritesheet 1 - https://i.imgur.com/n1Mj5.jpg http://img.loldepot.com/5324fda93036d983151a6.png
Spritesheet 2 - https://i.imgur.com/NgXZm.png
Asta folosesc eu. Şi mai e fantroll generator (mi-e mai uşor să folosesc chestiuţele alea ca baze), îl găseşti uşor pe Google

-edit-
IMGUR, ŞI TU AI ÎNCEPUT SĂ MICŞOREZI IMAGINILE, DEJECŢIE CU MUSTĂCIOARE DE SLOBOZ!?
Aşteaptă, tre' să găsesc alt host -__-

-alt edit-
Bun, asta ar trebui să meargă. Cred. Sper.
https://i.servimg.com/u/f47/17/27/11/62/sprite10.jpg

-edit nr. coişpe-
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
/headdesk

-edit-
Gata. http://img.loldepot.com/5324fda93036d983151a6.png
Ăsta fiind Spritesheet 1 că cu ăla aveam probleme.

Ultima editare efectuata de catre Muflă in Dum Iun 17, 2012 2:07 am, editata de 2 ori
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 2:05 am

Muflă a scris:
Deells a scris:
Spritesheet 1 - https://i.imgur.com/n1Mj5.jpg
Spritesheet 2 - https://i.imgur.com/NgXZm.png
Asta folosesc eu. Şi mai e fantroll generator (mi-e mai uşor să folosesc chestiuţele alea ca baze), îl găseşti uşor pe Google

-edit-
IMGUR, ŞI TU AI ÎNCEPUT SĂ MICŞOREZI IMAGINILE, DEJECŢIE CU MUSTĂCIOARE DE SLOBOZ!?
Aşteaptă, tre' să găsesc alt host -__-

-alt edit-
Bun, asta ar trebui să meargă. Cred. Sper.
https://i.servimg.com/u/f47/17/27/11/62/sprite10.jpg

-edit nr. coişpe-
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
/headdesk
Wuargh, lasă că oricum am încercat să fac ceva cu primele care le-ai pus şi mi-am dat seama că sunt paralelă cu chestiile astea u_u.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 2:27 am

Aw, fuck it.
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 1h9q43
Prima chestiuţă în caz că facem cu noi, şi a doua în caz ca hm. La tip nici nu sunt sigură ce simbol o să îi pun pe tricou.
Şi fantroll îmi e frică să fac.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 2:31 am

Deells a scris:
Aw, fuck it.
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 1h9q43
Prima chestiuţă în caz că facem cu noi, şi a doua în caz ca hm. La tip nici nu sunt sigură ce simbol o să îi pun pe tricou.
Şi fantroll îmi e frică să fac.
So cute I love you Şi e uşor să faci un sprite, again, pot să-l fac eu dacă e.
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 2:32 am

Muflă a scris:

So cute Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 3681609067 Şi e uşor să faci un sprite, again, pot să-l fac eu dacă e.
Chiar te rog dacă poţi *A*. Eu nu pot nici să pun cum trebuie un cap pe corp ngh.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 4:54 am

Până acum mi-a ieşit asta...
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 I5opcw
Mmmă cam bâzâie bretonul şi n-am nici cea mai vagă idee cum să colorez hainele. Şi tre' să mă gândesc cum fac ţestoasa ca să se vadă ok
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 4:58 am

Muflă a scris:
Până acum mi-a ieşit asta...
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 I5opcw
Mmmă cam bâzâie bretonul şi n-am nici cea mai vagă idee cum să colorez hainele. Şi tre' să mă gândesc cum fac ţestoasa ca să se vadă ok
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Mersi mersi mersi.QvQ
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 5:01 am

Deells a scris:
Dar încă nu e gata .___. Sau te descurci tu cu coloratul şi ţestoasa?
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 5:03 am

Muflă a scris:
Deells a scris:
Nu mă descurc... Dar mersi că ai făcut asta uvu. Weee.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 5:17 am

Deells a scris:
Muflă a scris:
Deells a scris:
Păi atunci zi-mi ce culori să pun...
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 5:42 am

Muflă a scris:
Deells a scris:
Muflă a scris:
Deells a scris:
Păi atunci zi-mi ce culori să pun...
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 14sgt8i
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 7:51 am

M-am mai jucat puţin cu ea
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 2qb61hj
Dacă e mai pot să scot/adaug chestii, nu-i problemă
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeDum Iun 17, 2012 7:59 am

Muflă a scris:
M-am mai jucat puţin cu ea
Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 2qb61hj
Dacă e mai pot să scot/adaug chestii, nu-i problemă
Omg, ce cute ţi-au ieşit. Mersi, mersi, mersiiii QuQ. Primeşte-mi toate îmbrăţişările uou.
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:25 am

I'm ready for the fantroll-rp Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 1173714633

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 E5X6j

He's name is Ledrer Maikan, but he's not over yet. Se vede dunga aia alba de la gat, la care nu mai pot lucra si mai e suvita aia din stanga. Dar totul a decurs mai usor decat parea .n.
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

Grist : 59
Varsta : 28
Localizare : Constanta
Patron troll : Gamzee Makara

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:35 am

Eu nu gasesc nume pt trollul meuUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 2907559942

Idei??
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:35 am

Milcseic Buseu a scris:
I'm ready for the fantroll-rp Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 1173714633

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 E5X6j

He's name is Ledrer Maikan, but he's not over yet. Se vede dunga aia alba de la gat, la care nu mai pot lucra si mai e suvita aia din stanga. Dar totul a decurs mai usor decat parea .n.
Am avut un vecin pe care-l chema Maican. N-avea dinţi şi mormăia mereu chestii ciudate la mine.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:39 am

Daniesh a scris:
Eu nu gasesc nume pt trollul meuUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 2907559942

Idei??
Faiyaz, Chakor, Idrees, Jagade, Qaseem, Zaiden, Reznik... e fată sau băiat? Ar trebui să fie ceva care să se lege de el/ea într-un fel. De exemplu dacă e un puşti obsedat de coase (I know, I know, bad example) ai putea să traduci "coasă" în diverse limbi pe Google Translate până găseşti ceva care-ţi place şi dacă e cazul să mai scoţi/adaugi litere ca să fie 6
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:39 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:

Am avut un vecin pe care-l chema Maican. N-avea dinţi şi mormăia mereu chestii ciudate la mine.

Am intalnit si eu in viata persoane d-astea Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 3599177821

Si crezi ca l-ai putea infrumuseta putin? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 3681609067 Apoi scriu despre el.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:43 am

Milcseic Buseu a scris:
Am intalnit si eu in viata persoane d-astea Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 3599177821

Si crezi ca l-ai putea infrumuseta putin? Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 3681609067 Apoi scriu despre el.
O să văd ce-i fac. Momentan mi-e lene. Mai e vreo chestie pe care-ai vrea s-o schimb/adaug la el?
Sus In jos
Bluejay
Sylph of Life
Bluejay

Grist : 59
Varsta : 28
Localizare : Constanta
Patron troll : Gamzee Makara

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:49 am

E fata o sa iti dau desenul maine mufla cum arata ea ca mai am la simbol si nume de lucratUmm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 2676598196 si o introducere
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitimeLun Iun 25, 2012 8:58 am

Muflă a scris:
Milcseic Buseu a scris:

O să văd ce-i fac. Momentan mi-e lene. Mai e vreo chestie pe care-ai vrea s-o schimb/adaug la el?

Suvita aia din stanga, care are varful putin rotund si putin la gat. Si poate putin semnul...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?   Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori?
Sus 
Pagina 2 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Dacă tot avem atâţia useri care stau pe lângă mare...
» Daca ati putea gusta culorile, care ar fi culoarea favorita si ce aroma credeti ca ar avea? >:?
» Acum îs aici.
» Dădui de asta pe Facebook
» Hai să dezvirginăm şi categoria asta, da?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rostuck :: Questions and stuff-
Mergi direct la: