| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|
+3Milcşeic paul monarkydstul Muflă 7 participanți |
|
În ce culoare vrei logo-ul jocului? | Galben şters | | 0% | [ 0 ] | Galben | | 40% | [ 2 ] | Vişiniu | | 60% | [ 3 ] |
| Total voturi : 5 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 01, 2012 8:25 am | |
| Dacă da, ce idei aveţi? Mă gândeam să facem ceva cu câţiva trolli rămaşi pe Alternia înainte de Vast Glub, când au început să pice meteorii and stuff like that. Şi am putea continua acţiunea într-un dreambubble după ce dau ei colţul. Sssaaauuu, o chestiuţă cu post-scratch kids şi uu/UU, din moment ce simt o nevoie acută să-l joc pe undyingUmbrage... Mi-ar plăcea şi ceva cu post-scratch trolls, da' aşa ar trebui s-aşteptăm până "facem cunoştinţă" cu toţi. Poate nişte chestii random care s-au întâmplat pe meteor? Oh, şi în caz că facem ceva cu fantrollii, cine are fantrolli gata pentru RP? Mă refer la chestiile scrise, nu la sprite. Să aibă conturată o personalitate acolo.
Ultima editare efectuata de catre Muflă in Lun Aug 13, 2012 4:11 am, editata de 4 ori | |
|
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 01, 2012 8:29 am | |
| Mi-ar plăcea să începem un nou RP cu copiii Alpha, uu şi UU. Îmi plac toţi aşa de mult. Aş putea să fiu UU sau Roxy :/. Cine se mai bagă? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 01, 2012 9:05 am | |
| - Deells a scris:
- Mi-ar plăcea să începem un nou RP cu copiii Alpha, uu şi UU.
Te-ai gândit la vreun context? | |
|
| |
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 01, 2012 9:26 am | |
| - Muflă a scris:
- Deells a scris:
Te-ai gândit la vreun context? Uuhhh... nu u-u... | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 01, 2012 9:41 am | |
| - Deells a scris:
- Muflă a scris:
- Deells a scris:
Te-ai gândit la vreun context? Uuhhh... nu u-u... Asta-i problema, nici mie nu-mi vine nimic în minte ;__; | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 8:01 am | |
| Guys. Guys, facem şi noi ceva în genul ăsta mai târziu? http://mspaforums.com/showthread.php?42476-Royally-Screwed-yet-another-SBURB-adventureNu-i cel mai bun exemplu, da-i un afurisit de exemplu. Mărog, oricum n-am face asta imediat, ar trebui mai întâi să "conturăm" cum trebuie personajele and stuff like that. Şi cel mai probabil n-or să fie şi imagini. Doar text, 'cause I'm a lazy motherfucker. Annnyhow. Cine s-ar băga într-o chestie d-asta? Strângem măcar 4 oameni? | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 10:36 am | |
| - Muflă a scris:
- Guys. Guys, facem şi noi ceva în genul ăsta mai târziu?
http://mspaforums.com/showthread.php?42476-Royally-Screwed-yet-another-SBURB-adventure Nu-i cel mai bun exemplu, da-i un afurisit de exemplu. Mărog, oricum n-am face asta imediat, ar trebui mai întâi să "conturăm" cum trebuie personajele and stuff like that. Şi cel mai probabil n-or să fie şi imagini. Doar text, 'cause I'm a lazy motherfucker. Annnyhow. Cine s-ar băga într-o chestie d-asta? Strângem măcar 4 oameni? Eu m-aş băga. Personajele fiind noi sau caractere făcute de noi? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 10:40 am | |
| - Deells a scris:
- Muflă a scris:
http://mspaforums.com/showthread.php?42476-Royally-Screwed-yet-another-SBURB-adventure Nu-i cel mai bun exemplu, da-i un afurisit de exemplu. Mărog, oricum n-am face asta imediat, ar trebui mai întâi să "conturăm" cum trebuie personajele and stuff like that. Şi cel mai probabil n-or să fie şi imagini. Doar text, 'cause I'm a lazy motherfucker. Annnyhow. Cine s-ar băga într-o chestie d-asta? Strângem măcar 4 oameni? Eu m-aş băga. Personajele fiind noi sau caractere făcute de noi? Putem să-l facem cu noi, cu plozi sau cu trolli... vedem cum vrea lumea. Vedem câţi se bagă, dacă unii vor să fie şi cu imagini (aş prefera să nu), dacă vor să fie "condus" de sugestiile cititorilor sau îşi fac doar cei care joacă planul între ei etc. Eu sunt ok cu majoritatea variantelor. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 11:11 am | |
| - Muflă a scris:
- Deells a scris:
- Muflă a scris:
http://mspaforums.com/showthread.php?42476-Royally-Screwed-yet-another-SBURB-adventure Nu-i cel mai bun exemplu, da-i un afurisit de exemplu. Mărog, oricum n-am face asta imediat, ar trebui mai întâi să "conturăm" cum trebuie personajele and stuff like that. Şi cel mai probabil n-or să fie şi imagini. Doar text, 'cause I'm a lazy motherfucker. Annnyhow. Cine s-ar băga într-o chestie d-asta? Strângem măcar 4 oameni? Eu m-aş băga. Personajele fiind noi sau caractere făcute de noi? Putem să-l facem cu noi, cu plozi sau cu trolli... vedem cum vrea lumea. Vedem câţi se bagă, dacă unii vor să fie şi cu imagini (aş prefera să nu), dacă vor să fie "condus" de sugestiile cititorilor sau îşi fac doar cei care joacă planul între ei etc. Eu sunt ok cu majoritatea variantelor. Me too. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 11:18 am | |
| Deci până acum avem 3 persoane? Vreau să ştiu cu cine ar vrea fiecare să fie (noi/plozi/trolli) ca să ne-apucăm să lucrăm din timp la personaj în caz că nu avem unul. Eu aş prefera trollii (din moment ce am deja unul), dup-aia plozii şi dup-aia noi (pentru că s-ar simţi ciudat imo... mai ales că eu n-aş fi "croită" pentru aşa ceva) | |
|
| |
dark vodka pointman night
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 11:35 am | |
| Oh Hades. Deja il imaginez pe Han dirijand un plod. Sau pe Mezame. Hades, save that pour human. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 11:54 am | |
| - Darkkyful a scris:
- Oh Hades.
Deja il imaginez pe Han dirijand un plod. Sau pe Mezame. Hades, save that pour human. Nu ne-am complica prea mult dac-am face şi cu trolli şi cu plozi? Mărog, s-ar putea să meargă dac-ar fi un grup mai restrâns *se scarpină la ceafă* | |
|
| |
dark vodka pointman night
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 12:33 pm | |
| Daca e un grup mai restrans, neah, nu ne-am complica. It's not like, we're gonna do 30 characters now. Btw ala era doar un exemplu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 12:40 pm | |
| Dacă suntem cu număr par putem să dăm fiecărui plod un patrol troll, dunno. | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Vin Iun 15, 2012 11:56 pm | |
| | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 12:29 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 12:32 am | |
| | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 12:42 am | |
| - Deells a scris:
- Dacă suntem cu număr par putem să dăm fiecărui plod un patrol troll, dunno.
Well, până acum văd că ne-am strâns eu, Milcşeic, tu şi Darkkyful. Dark îi are pe Han şi Mezame, eu îi am pe Raz şi Bohous (nu ştiu sigur dacă l-aş băga pe Bohous)... tu şi Milcşeic cu ce vreţi să jucaţi? Dacă e pot să nu-l mai bag nici pe Raz şi s-o folosesc pe tipa asta Dar nu am scris nimic despre ea, până acum ştiu doar că are pipekind ca strife specibus. Mereu am vrut să bat pe cineva cu o ţeavă | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 12:42 am | |
| - Deells a scris:
- Păi nu trebuie să facem desenele neapărat într-un singur stil... Şi am putea doar să facem mult mult text şi ocazional câte o imagine.
Yeah, it could work... | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 12:46 am | |
| - Muflă a scris:
- Deells a scris:
- Dacă suntem cu număr par putem să dăm fiecărui plod un patrol troll, dunno.
Well, până acum văd că ne-am strâns eu, Milcşeic, tu şi Darkkyful. Dark îi are pe Han şi Mezame, eu îi am pe Raz şi Bohous (nu ştiu sigur dacă l-aş băga pe Bohous)... tu şi Milcşeic cu ce vreţi să jucaţi? Dacă e pot să nu-l mai bag nici pe Raz şi s-o folosesc pe tipa asta
Dar nu am scris nimic despre ea, până acum ştiu doar că are pipekind ca strife specibus. Mereu am vrut să bat pe cineva cu o ţeavă Păi odată ce ştiu că începem aş veni eu cu ceva, adică am ceva în cap. Atâta doar că nu prea am idee cum funcţionează sprite-urile asta urghhh. Dar până la urmă facem cu noi sau alte caractere c: ? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 12:59 am | |
| - Deells a scris:
- Dar până la urmă facem cu noi sau alte caractere c: ?
Acu' băgăm un poll. -edit- Lol, pentru ce +? | |
|
| |
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 1:06 am | |
| - Muflă a scris:
- Deells a scris:
Acu' băgăm un poll. -edit- Lol, pentru ce +? Dunno, dar ar merge şi ca unii dintre noi să se facă trolli. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 2:03 am | |
| - Deells a scris:
- Muflă a scris:
- Deells a scris:
Acu' băgăm un poll. -edit- Lol, pentru ce +? Dunno, dar ar merge şi ca unii dintre noi să se facă trolli. Err. Nu ştiu ce să zic. Nu-mi place ideea prea mult da' o adaug şi pe asta la poll. Oricum, dacă cineva vrea să joace cu versiunea lui ca troll presupun că tot la fantrolli se pune, deci ar intra fără probleme la orice variantă care include trolli.. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 11:16 am | |
| Pai am deja un troll planuit. Greenblooded. Si orb. You're gonna love it :3 Dooooaaar ca n-are spriteform si inca nu mi-am batut tartacuta suficient de mult ca sa ma gandesc la look-ul sau. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? Sam Iun 16, 2012 11:51 am | |
| - Milcseic Buseu a scris:
- Pai am deja un troll planuit. Greenblooded. Si orb. You're gonna love it :3
Dooooaaar ca n-are spriteform si inca nu mi-am batut tartacuta suficient de mult ca sa ma gandesc la look-ul sau. Păi gândeşte-te şi fac eu sprite-ul dacă e | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
| |
|
| |
| Umm... dacă s-ar mai deschide un roleplay în paralel (pe lângă ăsta care merge acum) ar fi doritori? | |
|