| Fan Adventure | |
|
+7Psii Diddy Bluejay paul monarkydstul Madotsuki Milcşeic dark vodka pointman night Muflă 11 participanți |
|
Încă un afurisit de poll. Pe cine "vezi" lider? | Eselld | | 42% | [ 5 ] | Hanrei | | 8% | [ 1 ] | Kontua | | 8% | [ 1 ] | Mezame | | 25% | [ 3 ] | Nikara | | 17% | [ 2 ] | Ledrer | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 12 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Psii Diddy
Mesaje : 1062 Grist : 108 Data de inscriere : 19/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Somewhere over the rainbow Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:09 am | |
| Eselld e Derse dreamer si god tier e Sylph of Mind. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:14 am | |
| - FrozenDelirium a scris:
- Eselld e Derse dreamer si god tier e Sylph of Mind.
Okey dokey, atunci Raz e pe Prospit. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:23 am | |
| - Muflă a scris:
- FrozenDelirium a scris:
Okey dokey, atunci Raz e pe Prospit. SuP BrO? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:26 am | |
| - Milcşeic Buşeu a scris:
- Muflă a scris:
- FrozenDelirium a scris:
Okey dokey, atunci Raz e pe Prospit. SuP BrO? Doarme bro. Btw, câţi dintre trolli s-au trezit până acum? | |
|
| |
Pinku
Mesaje : 330 Grist : 7 Data de inscriere : 14/09/2012 Varsta : 27 Localizare : In hell Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:29 am | |
| - Muflă a scris:
- PinkuAndTheUnderwaterShip a scris:
- Fantrolul meu se numeste Tozeke Tenebe si nu eram sigura cu titlu pana ieri dar sa stabilit sa fie blood nu mind,ca stiu ca era cineva deja mind
Oook. Are hue-ul mai sus sau mai jos ca Mez? N-am verificat. Mai jos decat mez | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:30 am | |
| - PinkuAndTheUnderwaterShip a scris:
- Muflă a scris:
- Fantrolul meu se numeste Tozeke Tenebe si nu eram sigura cu titlu pana ieri dar sa stabilit sa fie blood nu mind,ca stiu ca era cineva deja mind
Oook. Are hue-ul mai sus sau mai jos ca Mez? N-am verificat. Mai jos decat mez Deci l-am aşezat bine, nu? | |
|
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:51 am | |
| Nu m-am decis în privinta numelui, da' tipa e witch of void şi viseazã pã derse | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:56 am | |
| - Dell a scris:
- viseazã pã derse
Yeah, îmi zisese Dark pe pesterchum, da' te-aşteptam şi pe tine să confirmi. Şi avem un pattern dd-ppp-ddd-pp | |
|
| |
Pinku
Mesaje : 330 Grist : 7 Data de inscriere : 14/09/2012 Varsta : 27 Localizare : In hell Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:57 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Oook. Are hue-ul mai sus sau mai jos ca Mez? N-am verificat. Mai jos decat mez Deci l-am aşezat bine, nu? Da :)) | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:58 am | |
| Wow, Led is the only greenblooded? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 10:59 am | |
| - Milcşeic Buşeu a scris:
- Wow, Led is the only greenblooded?
Yep. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 11:00 am | |
| - Muflă a scris:
- Milcşeic Buşeu a scris:
- Wow, Led is the only greenblooded?
Yep. Mă simt original *fuck yeah* | |
|
| |
Bluejay Sylph of Life
Mesaje : 979 Grist : 59 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 28 Localizare : Constanta Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Fan Adventure Mar Dec 25, 2012 1:13 pm | |
| - Madotsuki a scris:
- Hope player? okay daca vrei tu ^u^... Mage of Hope I guess
Si da vreau sa fiu oriunde merge Nik , Derse be it then <3 you >u< | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 12:18 pm | |
| Guys, I'm working at the post (cred că mâine îl termin). For these who haven't presented their trolls yet, vreţi după postul meu să vă începeţi aventura? Ca să ştiu cum să conturez finalul. | |
|
| |
dark vodka pointman night
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 12:21 pm | |
| - yo guys stop a scris:
- Guys, I'm working at the post (cred că mâine îl termin). For these who haven't presented their trolls yet, vreţi după postul meu să vă începeţi aventura? Ca să ştiu cum să conturez finalul.
THANK HADES. IS THIS A MIRACLE. IS IT CHRISTMASU? O sa fac ritualuri cu chinchilla poop in semn de apreciere. Dar cred ca ar trebui mai intai sa discutam cu totii, in legatura cu fantrolii noi. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 12:25 pm | |
| - dark vodka pointman night a scris:
- yo guys stop a scris:
- Guys, I'm working at the post (cred că mâine îl termin). For these who haven't presented their trolls yet, vreţi după postul meu să vă începeţi aventura? Ca să ştiu cum să conturez finalul.
THANK HADES. IS THIS A MIRACLE. IS IT CHRISTMASU? O sa fac ritualuri cu chinchilla poop in semn de apreciere. Dar cred ca ar trebui mai intai sa discutam cu totii, in legatura cu fantrolii noi. Idk, mă gândeam să scriu postul şi să stabilim după. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 12:28 pm | |
Dar cred ca ar trebui mai intai sa discutam cu totii, in legatura cu fantrolii noi. N-am nimic de zis, dar sunt dispusă să stau şi s-ascult. | |
|
| |
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 12:33 pm | |
| - Muflă a scris:
- dark vodka pointman night a scris:
Dar cred ca ar trebui mai intai sa discutam cu totii, in legatura cu fantrolii noi. N-am nimic de zis, dar sunt dispusă să stau şi s-ascult. Sa vedem ce a scris Milky si presupun ca o discutam or something. | |
|
| |
Psii Diddy
Mesaje : 1062 Grist : 108 Data de inscriere : 19/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Somewhere over the rainbow Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 12:36 pm | |
| Oh here I thought the roleplay was actually done. Hmm..si eu care ma lasasem de character development pt. celalalt troll. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 1:11 pm | |
- Muflă a scris:
Dar cred ca ar trebui mai intai sa discutam cu totii, in legatura cu fantrolii noi. N-am nimic de zis, dar sunt dispusă să stau şi s-ascult. Sa vedem ce a scris Milky si presupun ca o discutam or something. The main plot is ready, but Dana wants to make the pesterlog bigger. I'll just wait her | |
|
| |
Bluejay Sylph of Life
Mesaje : 979 Grist : 59 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 28 Localizare : Constanta Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 1:39 pm | |
| - yo guys stop a scris:
- Muflă a scris:
Dar cred ca ar trebui mai intai sa discutam cu totii, in legatura cu fantrolii noi. N-am nimic de zis, dar sunt dispusă să stau şi s-ascult. Sa vedem ce a scris Milky si presupun ca o discutam or something. The main plot is ready, but Dana wants to make the pesterlog bigger. I'll just wait her Scuze dar azi nu am putut sa intru pe mess.__. gomen. Acum fac un desen pentru rp...sper sa-l termin azi. Iti dau un pm cand il termin. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Mier Mar 13, 2013 2:00 pm | |
| - Dănuța a scris:
- yo guys stop a scris:
- Muflă a scris:
Dar cred ca ar trebui mai intai sa discutam cu totii, in legatura cu fantrolii noi. N-am nimic de zis, dar sunt dispusă să stau şi s-ascult. Sa vedem ce a scris Milky si presupun ca o discutam or something. The main plot is ready, but Dana wants to make the pesterlog bigger. I'll just wait her Scuze dar azi nu am putut sa intru pe mess.__. gomen. Acum fac un desen pentru rp...sper sa-l termin azi. Iti dau un pm cand il termin.
No problemo. Ar trebui şi eu să fac ceva penteu rp. Dar o las pe manaña. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Joi Mar 14, 2013 9:50 am | |
| IT'S DONE. IT'S FUCKING DONE!!!
Scuzaţi orice greşeală gramaticală şi lipsa de talent din desene, dar fuck it e gata. La faza cu visul, Ledrer se întâlneşte cu el însuşi înainte de a orbi. Aş fi făcut imagini care să exprime asta dar 1. Lenea 2. Lipsa de talent în materie de artă.
*dies in peace* | |
|
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| |
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Joi Mar 14, 2013 10:03 am | |
| - doamne salvează regina a scris:
- yo guys stop a scris:
- IT'S DONE. IT'S FUCKING DONE!!!
Scuzaţi orice greşeală gramaticală şi lipsa de talent din desene, dar fuck it e gata. La faza cu visul, Ledrer se întâlneşte cu el însuşi înainte de a orbi. Aş fi făcut imagini care să exprime asta dar 1. Lenea 2. Lipsa de talent în materie de artă.
*dies in peace* I'm so fucking done. /flips the world | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fan Adventure | |
| |
|
| |
| Fan Adventure | |
|