| Fan Adventure | |
|
+7Psii Diddy Bluejay paul monarkydstul Madotsuki Milcşeic dark vodka pointman night Muflă 11 participanți |
|
Încă un afurisit de poll. Pe cine "vezi" lider? | Eselld | | 42% | [ 5 ] | Hanrei | | 8% | [ 1 ] | Kontua | | 8% | [ 1 ] | Mezame | | 25% | [ 3 ] | Nikara | | 17% | [ 2 ] | Ledrer | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 12 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Fan Adventure Joi Aug 16, 2012 3:23 pm | |
| Ca să mai ieşim puţin din ceaţă. Participă Dark, Dell, Milcşeic, eu, Madotsuki, Frozen şi Daniesh, da? 8 trolli. Deci deocamdată ştim că jocul se numeşte SNURB (dacă e toată lumea de acord) şi logo-ul e ceva în genul ăsta (chiar nu vine nimeni cu un design mai drăguţ? ;__;) Acum votăm liderul, I guess. Cine e ca mine şi nu vrea să pice pe fantroll-ul lui "leadership"-ul îmi zice şi scot varianta aia de la poll, no biggie. Deocamdată a rămas că trollii se cunoşteau între ei dinainte şi Raz găseşte jocul pe Mugalog (tipu' care a făcut site-ul împlinise 10 sweep-uri, trebuia să fie luat în armată şi vroia să lase ceva în urmă blablabla), nu? Alte idei pentru plot mai aveţi? Orice chestie care ar putea fi inclusă. Also, vorbeam cu cineva într-un timp (cu Dark, parcă) să facem şi "bucăţele" din trecutul lor. You know, flashback-uri. Momente mai importante.
Ultima editare efectuata de catre Muflă in Vin Aug 17, 2012 3:16 am, editata de 1 ori | |
|
| |
dark vodka pointman night
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Joi Aug 16, 2012 3:46 pm | |
| Yeah, chestia cu flashback-uri, si ma mai gandeam guys. Sa nu ne grabim si sa ne axam numai pe jocul in sine si chestii. Adica, sa facem si viata lor de zi cu zi, ce tampenii fac, de cine se indragostesc/urasc, la cine se duc sa smoke pot, sau zile de nastere si chestii etc. Hmm? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Joi Aug 16, 2012 3:50 pm | |
| - Darkkyful a scris:
- Adica, sa facem si viata lor de zi cu zi, ce tampenii fac, de cine se indragostesc/urasc, la cine se duc sa smoke pot, sau zile de nastere si chestii etc.
Hmm? This. Da' nu ştiu dacă putem să ne gândim la ce relaţii ar exista între ei and stuff like that până nu avem toate descrierile... Also, avem în jur de şase băieţi şi doar două fete. Presupun că o să fie bătaie pe ele. -edit- Wait, am uitat că majoritatea trollilor sunt bi. My bad. Dar ar fi amuzant, totuşi.
Ultima editare efectuata de catre Muflă in Joi Aug 16, 2012 3:52 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Mesaje : 1020 Grist : 96 Data de inscriere : 19/02/2012 Varsta : 29 Localizare : Constanta Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Joi Aug 16, 2012 3:52 pm | |
| Nu toti trebuie sa fie straight. v _ v | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Fan Adventure Joi Aug 16, 2012 3:52 pm | |
| - Darkkyful a scris:
- Nu toti trebuie sa fie straight. v _ v
Ştiu, de-asta am editat | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Joi Aug 16, 2012 4:06 pm | |
| Ah shit, nu vazusem. Imi cer scuze in advans, caci o sa va spamuiesc la un moment dat cu chestii despre insula lui Han si poporul lui. v _ v | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:01 am | |
| Fuck you, Mufla. E Ledrer. Si nu-l vad ca lider, e atat de neatent incat din cauza asta a orbit. Probabil dac-ar fi el lider, cineva s-ar accidenta si pe el cade vina. Si nu stiu cum sa ies dintr-o astfel de situatie ;__; | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
Mesaje : 739 Grist : 90 Data de inscriere : 20/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Brasov Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:19 am | |
| wow... there is goNNA BE SO MUCH GAY YAY 8D (or not)Milk trolul tau e pe undeva ?ca nu l-am vazut O.O si e fata sau baiat? Also , imi place logoul , numele si ideea lui Dark cu viata de zi cu zi.Sa ne apucam toti sa aruncam idei de ploturi sau aspecte din viata trolilor nostrii pe aici? | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
Mesaje : 739 Grist : 90 Data de inscriere : 20/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Brasov Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:23 am | |
| Oh Oh! Am o idee. Daca s-ar numi SMURB (because Mugalog). Adica SNURB suna mai fain ... versiunea cu M e doar mai... plotica? xD idk just giving stupid ideeas. | |
|
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:24 am | |
| - Madotsuki a scris:
- Sa ne apucam toti sa aruncam idei de ploturi sau aspecte din viata trolilor nostrii pe aici?
Da 8D. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:29 am | |
| - Madotsuki a scris:
- wow... there is goNNA BE SO MUCH GAY YAY 8D (or not)Milk trolul tau e pe undeva ?ca nu l-am vazut O.O si e fata sau baiat?
Also , imi place logoul , numele si ideea lui Dark cu viata de zi cu zi.Sa ne apucam toti sa aruncam idei de ploturi sau aspecte din viata trolilor nostrii pe aici? E baiat. Jur ca-mi bag pula in foc daca maine nu-l termin... | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:30 am | |
| - Dell a scris:
- Madotsuki a scris:
- Sa ne apucam toti sa aruncam idei de ploturi sau aspecte din viata trolilor nostrii pe aici?
Da 8D. Ja :3 | |
|
| |
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:34 am | |
| - Milcseic Buseu a scris:
- Madotsuki a scris:
- wow... there is goNNA BE SO MUCH GAY YAY 8D (or not)Milk trolul tau e pe undeva ?ca nu l-am vazut O.O si e fata sau baiat?
Also , imi place logoul , numele si ideea lui Dark cu viata de zi cu zi.Sa ne apucam toti sa aruncam idei de ploturi sau aspecte din viata trolilor nostrii pe aici? E baiat. Jur ca-mi bag pula in foc daca maine nu-l termin... O să avem grijă să nu uităm uwu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:50 am | |
| Okay, am putea începe cu Raz pierzând vremea pe internet şi apoi descoperind jocul, apoi să facem dialoguri cum ar răspândii vestea, chiar dacă nu tuturor, măcar la vreo 2 sau 3 trolli, care la rândul lor să-i convingă pe restul?? Sunt varză la idei. Şi oricum, posibil, mulţi dintre trolli nu ar lua foarte în serios ideea jocului, şi ar continua să facă ceea ce făceau zilnic oricum, şi putem să adăugăm şi asta în poveste... Ugh, cât despre relaţii, nu ştiu, ar dura destul de mult să se creeze, sau cel puţin asta e impresia pe care mi-am creat-o eu, în comparaţie cu relaţiile noastre??? Şi ideea lui Mado cu numele jocului e bună, are mai mult sens, deşi nu sună la fel de bine, nu ştiu. | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 12:55 am | |
| okay , pana Milk isi termina trolul , hai sa facem un brainstorming cum a zis si Mufla prin alt post. owo M-am gandit la o chestie... daca nu s-ar cunoaste toti din prima? si ar fii doar mai multe grupulete? Gen , Nik si Eselld erau prieten bune de dinainte , Raz , Mezame si Hanrei erau si ei prieteni de dinainte si tot asa grupuri (scuzati impracticitatea prieteniilor dadeam doar exemple)si au fost adusi impreuna cand Raz a gasit jocul de un fel de soarta (poate spiritele au vorbit cu cineva sau HorrorTerrorurile alea au dat ordine cuiva) si s-au trezit jucand impreuna.(poate sa ii loveasca cineva in cap si BOOM sunt toti intr-un fel de carcera si nu iese nimeni de acolo pana nu sunt toti de acord sa joace jocul si asa se si stabilesc relatii haha lol suna ceva gen Saw nu)
Okay asta era doar o idee de baza , daca vi se pare ok pot sa detaliez si poate sa si stabilim impreun cine cu cine se lega la siretruri si ce i-a adus impreuna. | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 1:03 am | |
| Sau pot şi ei să descopere jocul precum Raz, şi să fie selectaţi pentru asta. Apoi să fie puşi faţă în faţă cu lista jucătorilor şi să ia legătura unul cu altul??? | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 1:13 am | |
| Oh asta suna interesant! O sa fie... CEI ALESI! xD | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 1:15 am | |
| As avea o mica dilema totusi .///. Mi-e rusine sa cer...dar... Mufla-sama... stii... toate spriturile arata asa de bine... si... al meu e...cum e -///- ai avea timp si chef...poate...daca nu cer prea mult... | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 1:18 am | |
| Da, tipul de la reţeaua aia socială să lase câteva anunţuri pe diverse site-uri, pe care trolli noştri le-ar frecventa, şi să selecteze un număr par de participanţi care îndeplindesc eu ştiu ce cerinţe. Adică să aleagă 8, apoi toţi să primească un e-mail cu lista echipei pe care o formează. Edit: Sau pur şi simplu să trimită un mesaj instant la 8 trolli, care ar fii ai noştri. :///// | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 1:52 am | |
| Imi place ideea lui Mado, asemanatoare cu Saw :3 Si ultimul post lui Dell... Fuck, n-am nicio idee si nici macar n-am fantroll-ul gata ;__; | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 1:55 am | |
- Imi place ideea lui Mado, asemanatoare cu Saw :3 Si ultimul post lui Dell...
Fuck, n-am nicio idee si nici macar n-am fantroll-ul gata ;__; Chinuie-te, Milkie. 8D | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 1:57 am | |
| - Dell a scris:
- Milcseic Buseu a scris:
Fuck, n-am nicio idee si nici macar n-am fantroll-ul gata ;__; Chinuie-te, Milkie. 8D *se chinuie* Mai mult de o basina n-am scos... | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:01 am | |
- Dell a scris:
Fuck, n-am nicio idee si nici macar n-am fantroll-ul gata ;__; Chinuie-te, Milkie. 8D *se chinuie* Mai mult de o basina n-am scos... Nu prea contează băşina aia, decât dacă o introduci şi pe ea în roleplay. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:04 am | |
| - Dell a scris:
- Dell a scris:
Fuck, n-am nicio idee si nici macar n-am fantroll-ul gata ;__; Chinuie-te, Milkie. 8D *se chinuie* Mai mult de o basina n-am scos... Nu prea contează băşina aia, decât dacă o introduci şi pe ea în roleplay. Da' miroase a broasca testoasa neimbalsamata | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:06 am | |
- Dell a scris:
- Dell a scris:
Fuck, n-am nicio idee si nici macar n-am fantroll-ul gata ;__; Chinuie-te, Milkie. 8D *se chinuie* Mai mult de o basina n-am scos... Nu prea contează băşina aia, decât dacă o introduci şi pe ea în roleplay. Da' miroase a broasca testoasa neimbalsamata Poate să fie personajul negativ. Şi aşa nu ne-am decis la unul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fan Adventure | |
| |
|
| |
| Fan Adventure | |
|