| Fan Adventure | |
|
+7Psii Diddy Bluejay paul monarkydstul Madotsuki Milcşeic dark vodka pointman night Muflă 11 participanți |
|
Încă un afurisit de poll. Pe cine "vezi" lider? | Eselld | | 42% | [ 5 ] | Hanrei | | 8% | [ 1 ] | Kontua | | 8% | [ 1 ] | Mezame | | 25% | [ 3 ] | Nikara | | 17% | [ 2 ] | Ledrer | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 12 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:07 am | |
| - Dell a scris:
- Milcseic Buseu a scris:
- Dell a scris:
- Dell a scris:
- Imi place ideea lui Mado, asemanatoare cu Saw :3 Si ultimul post lui Dell...
Fuck, n-am nicio idee si nici macar n-am fantroll-ul gata ;__; Chinuie-te, Milkie. 8D *se chinuie* Mai mult de o basina n-am scos... Nu prea contează băşina aia, decât dacă o introduci şi pe ea în roleplay. Da' miroase a broasca testoasa neimbalsamata Poate să fie personajul negativ. Şi aşa nu ne-am decis la unul. E cam prost pentru a fi negativ :/ | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
Mesaje : 739 Grist : 90 Data de inscriere : 20/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Brasov Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:12 am | |
| The saw ideea ? I was joking el ow el xD Am facut o chestie care o sa va imbarlige mintea
Part 1 : Ii revine lui Mufla sa-l prezinte pe Raz , Muglog si gasirea jocului prin paginile sitului. Part 2 : (careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului)(propun Han,ca sa aiba o convorbire cu Mez care ne duce la part 2/b) Part 2/b : (o singura imagine misterioasa cu un troll inca neprezentat pentru effect dramatic Hussie Style)(propun Mezame) Part 3 : ( careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului sau face ce vor muschii lui pentru ca e partea lui) Part 4: (some random plotic shit happens) Part 5 : (careva isi prezinta blah blah blah) Si tot asa prezentam troli si mai bagam de colo colo ceva care nu are sens si il lasam pe urmatorul sa-si bata capul ca sa iasa povestea logic. xD BLUH BLUH MADO HUGE BITCH | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:20 am | |
| - Madotsuki a scris:
- The saw ideea ? I was joking el ow el xD Am facut o chestie care o sa va imbarlige mintea
Part 1 : Ii revine lui Mufla sa-l prezinte pe Raz , Muglog si gasirea jocului prin paginile sitului. Part 2 : (careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului)(propun Han,ca sa aiba o convorbire cu Mez care ne duce la part 2/b) Part 2/b : (o singura imagine misterioasa cu un troll inca neprezentat pentru effect dramatic Hussie Style)(propun Mezame) Part 3 : ( careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului sau face ce vor muschii lui pentru ca e partea lui) Part 4: (some random plotic shit happens) Part 5 : (careva isi prezinta blah blah blah) Si tot asa prezentam troli si mai bagam de colo colo ceva care nu are sens si il lasam pe urmatorul sa-si bata capul ca sa iasa povestea logic. xD BLUH BLUH MADO HUGE BITCH Sexy AW FUCK NOT AGAAAAAAAIIIN :( | |
|
| |
Bluejay Sylph of Life
Mesaje : 979 Grist : 59 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 28 Localizare : Constanta Patron troll : Gamzee Makara
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:23 am | |
| Ok so am citit tooot ce ati scris aici...interesante idei:)...dar cat tine acest role-play...because shit avem liceu si nu prea cred ca vom mai avea timp si..mda o iau pe aratura..bat campii de obicei OK imi place ideea lui Mado cu introducerea trolilor etc. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| |
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:28 am | |
| - Madotsuki a scris:
- The saw ideea ? I was joking el ow el xD Am facut o chestie care o sa va imbarlige mintea
Part 1 : Ii revine lui Mufla sa-l prezinte pe Raz , Muglog si gasirea jocului prin paginile sitului. Part 2 : (careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului)(propun Han,ca sa aiba o convorbire cu Mez care ne duce la part 2/b) Part 2/b : (o singura imagine misterioasa cu un troll inca neprezentat pentru effect dramatic Hussie Style)(propun Mezame) Part 3 : ( careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului sau face ce vor muschii lui pentru ca e partea lui) Part 4: (some random plotic shit happens) Part 5 : (careva isi prezinta blah blah blah) Si tot asa prezentam troli si mai bagam de colo colo ceva care nu are sens si il lasam pe urmatorul sa-si bata capul ca sa iasa povestea logic. xD BLUH BLUH MADO HUGE BITCH Mado, fiinţă minunată, dă s' ţi ţuc u3u. | |
|
| |
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:30 am | |
| Şi putem să facem o ceartă luuungă între ei pentru alegerea liderului. :////////// | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:31 am | |
| - Dell a scris:
- Şi putem să facem o ceartă luuungă între ei pentru alegerea liderului. ://////////
Daaaaaaaa | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
Mesaje : 739 Grist : 90 Data de inscriere : 20/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Brasov Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:37 am | |
| Fiind toti asa plapanzi nu stiu cat de mult s-ar certa haha xD. Dar uite o idee... Daca nu se supara Milk desigur. Ce ar fii sa incepem azi? Adica daca intra Mufla , sa inceapa cu Raz si toate cele. Ca si asa o sa dureze mult pana ii prezentam pe toti . Si cand o sa fie gata Milk isi baga si el trolul ( si asa presupun ca dureaza mult sa scrii la roleplay nu?) Sigur pe cand mufla termina cu Raz Milk o sa fie gata ^ ^ | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:43 am | |
| - Madotsuki a scris:
- Fiind toti asa plapanzi nu stiu cat de mult s-ar certa haha xD. Dar uite o idee... Daca nu se supara Milk desigur. Ce ar fii sa incepem azi? Adica daca intra Mufla , sa inceapa cu Raz si toate cele. Ca si asa o sa dureze mult pana ii prezentam pe toti . Si cand o sa fie gata Milk isi baga si el trolul ( si asa presupun ca dureaza mult sa scrii la roleplay nu?) Sigur pe cand mufla termina cu Raz Milk o sa fie gata ^ ^
No problemo, sprite-ul e gata | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 2:48 am | |
| Okee 0u0 Din moment ce Mufla e adminul zic s-o lasam pe ea sa aiba ultimul cuvant.Deci acum mai aruncati cu idei daca aveti si cand intra si ea pe forum o sa citasca ce-am scris (poor Mufla) si zice cum ramane plotul. Apoi o sa asteptam startul ei hehe . let's have fun okay? ^u^ | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:13 am | |
| In sfarsit e gata *moare* | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:28 am | |
| - Milcseic Buseu a scris:
- In sfarsit e gata *moare*
Postează-l. | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:36 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:38 am | |
| - Madotsuki a scris:
- Pooost IT ! pooooost IT!
L-a postat. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:43 am | |
| - Madotsuki a scris:
- Sa ne apucam toti sa aruncam idei de ploturi sau aspecte din viata trolilor nostrii pe aici?
Well, pentru asta e thread-ul... - Dell a scris:
- Okay, am putea începe cu Raz pierzând vremea pe internet şi apoi descoperind jocul, apoi să facem dialoguri cum ar răspândii vestea, chiar dacă nu tuturor, măcar la vreo 2 sau 3 trolli, care la rândul lor să-i convingă pe restul??
Idk, nu prea vreau să fie Raz introdus primul. - Madotsuki a scris:
- M-am gandit la o chestie... daca nu s-ar cunoaste toti din prima? si ar fii doar mai multe grupulete? Gen , Nik si Eselld erau prieten bune de dinainte , Raz , Mezame si Hanrei erau si ei prieteni de dinainte si tot asa grupuri (scuzati impracticitatea prieteniilor dadeam doar exemple)
This, fucking this. Chiar ar fi mişto aşa, poate jocul o să-nceapă cu prezentarea lui Eselld şi Raz se dă la ea pe Trollian (he's basically hitting on everybody like the douchebag he is), undeva prin conversaţie o întreabă dacă vrea să joace SNURB, ea refuză şi pân' la urmă e băgată în joc de un prieten de-al ei (Kon, Nikara, idk, nu ştiu încă relaţiile dintre ei) - Madotsuki a scris:
- (poate spiritele au vorbit cu cineva sau HorrorTerrorurile alea au dat ordine cuiva) si s-au trezit jucand impreuna.(poate sa ii loveasca cineva in cap si BOOM sunt toti intr-un fel de carcera si nu iese nimeni de acolo pana nu sunt toti de acord sa joace jocul si asa se si stabilesc relatii haha lol suna ceva gen Saw nu)
Err... nu cred *se scarpină-n cap* - Madotsuki a scris:
- Okay asta era doar o idee de baza , daca vi se pare ok pot sa detaliez si poate sa si stabilim impreun cine cu cine se lega la siretruri si ce i-a adus impreuna.
Poate Mez, Han, Raz şi Led într-un grup, Eselld, Nikara, Kon şi Rem în alt grup? - Madotsuki a scris:
- As avea o mica dilema totusi .///.
Mi-e rusine sa cer...dar... Mufla-sama... stii... toate spriturile arata asa de bine... si... al meu e...cum e -///- ai avea timp si chef...poate...daca nu cer prea mult... 'the fuck? .____. Faci sprite-urile mai bine ca mine, dacă nu mai bine. Ce-are sprite-ul tău? - Dell a scris:
- Da, tipul de la reţeaua aia socială să lase câteva anunţuri pe diverse site-uri, pe care trolli noştri le-ar frecventa, şi să selecteze un număr par de participanţi care îndeplindesc eu ştiu ce cerinţe. Adică să aleagă 8, apoi toţi să primească un e-mail cu lista echipei pe care o formează.
Edit: Sau pur şi simplu să trimită un mesaj instant la 8 trolli, care ar fii ai noştri. :///// Da, e bine şi aşa. Sau poate sunt singurii care stau pe reţeaua aia socială? Like I said, nu e un site mare, n-are nici 10 utilizatori cu tot cu individul care l-a făcut... - Dell a scris:
- Poate să fie personajul negativ. Şi aşa nu ne-am decis la unul.
Nu avem? Credeam că Noir apare-n fiecare joc - Madotsuki a scris:
- Part 1 : Ii revine lui Mufla sa-l prezinte pe Raz , Muglog si gasirea jocului prin paginile sitului.
Part 2 : (careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului)(propun Han,ca sa aiba o convorbire cu Mez care ne duce la part 2/b) Part 2/b : (o singura imagine misterioasa cu un troll inca neprezentat pentru effect dramatic Hussie Style)(propun Mezame) Part 3 : ( careva isi prezinta trolul , un site dorit de el si gasirea jocului sau face ce vor muschii lui pentru ca e partea lui) Part 4: (some random plotic shit happens) Part 5 : (careva isi prezinta blah blah blah) E bine aşa, da'... like I said, nu vreau să fie Raz introdus primul - Madotsuki a scris:
- Fiind toti asa plapanzi nu stiu cat de mult s-ar certa haha xD. Dar uite o idee... Daca nu se supara Milk desigur. Ce ar fii sa incepem azi? Adica daca intra Mufla , sa inceapa cu Raz si toate cele. Ca si asa o sa dureze mult pana ii prezentam pe toti . Si cand o sa fie gata Milk isi baga si el trolul ( si asa presupun ca dureaza mult sa scrii la roleplay nu?) Sigur pe cand mufla termina cu Raz Milk o sa fie gata ^ ^
Led şi Mezame n-au descrierea încă... şi nu vreau să fie Raz primul ;__; 'kay, mă duc să văd ce-a scris Milcşeic. | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:48 am | |
| O să îi punem în două echipe? Şi poate ar trebuii să stabilim cine cu cine se cunoştea. Şi mi se pare interesant să aibe toţi cont pe site-ul ăla, aşa s-ar cunoaşte, idk. Şi se împrietenesc pe site sau ceva, nu ştiu. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:50 am | |
| - Dell a scris:
- O să îi punem în două echipe? Şi poate ar trebuii să stabilim cine cu cine se cunoştea. Şi mi se pare interesant să aibe toţi cont pe site-ul ăla, aşa s-ar cunoaşte, idk. Şi se împrietenesc pe site sau ceva, nu ştiu.
Nu îi punem în două echipe, doar am venit şi eu cu o idee despre cine cu cine se cunoştea. I mean, poa' să fie şi altfel, vedem cum vrea fiecare | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:52 am | |
| - Muflă a scris:
- Poate Mez, Han, Raz şi Led într-un grup, Eselld, Nikara, Kon şi Rem în alt grup?
Sună bine. Poate ar fii şi mai bine să fie o fată în fiecare grup? Dacă nu, mie îmi place organizarea asta c:. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:55 am | |
| - Dell a scris:
- Muflă a scris:
- Poate Mez, Han, Raz şi Led într-un grup, Eselld, Nikara, Kon şi Rem în alt grup?
Sună bine. Poate ar fii şi mai bine să fie o fată în fiecare grup? Dacă nu, mie îmi place organizarea asta c:. Ar merge şi cu o fată-n fiecare grup, da' mă gândeam că Eselld mai are nevoie de Nikara... you know, ca s-o facă să-i "tolereze" şi pe ceilalţi? Toată chestia cu "ice queen"? Poate am înţeles prost din descriere *shrug* | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:56 am | |
| Well, mie imi place organizarea lui Mufla... | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 3:58 am | |
| Ok, poate să rămână aşa. Chiar e tare. Abia aştept să începem 8w8. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 4:00 am | |
| - Dell a scris:
- Ok, poate să rămână aşa. Chiar e tare. Abia aştept să începem 8w8.
Yeeee... Doar ca pe 25 plec din tara :c | |
|
| |
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 4:02 am | |
- Dell a scris:
Yeeee... Doar ca pe 25 plec din tara :c Atunci ar trebuii ca introducerea fantrollului tău să fie printre primele. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Fan Adventure Vin Aug 17, 2012 4:03 am | |
- Dell a scris:
Yeeee... Doar ca pe 25 plec din tara :c Well, în Hivebent a trecut multicel până au fost prezentaţi toţi. Am putea să-l prezentăm ultimul şi să scrii când te-ntorci... sau să-l prezentăm printre primii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fan Adventure | |
| |
|
| |
| Fan Adventure | |
|