Rostuck
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Maybe...

In jos 
+2
paul monarkydstul
Muflă
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Ce vrei să se-ntâmple-n dream bubble?
Trolloween
Maybe...                                - Pagina 7 Vote_lcap12%Maybe...                                - Pagina 7 Vote_rcap
 12% [ 2 ]
Troll Easter
Maybe...                                - Pagina 7 Vote_lcap6%Maybe...                                - Pagina 7 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Someone went missing
Maybe...                                - Pagina 7 Vote_lcap12%Maybe...                                - Pagina 7 Vote_rcap
 12% [ 2 ]
Subjugglator Carnival
Maybe...                                - Pagina 7 Vote_lcap18%Maybe...                                - Pagina 7 Vote_rcap
 18% [ 3 ]
Ziua Vriskăi
Maybe...                                - Pagina 7 Vote_lcap18%Maybe...                                - Pagina 7 Vote_rcap
 18% [ 3 ]
Ziua altcuiva [comentează]
Maybe...                                - Pagina 7 Vote_lcap0%Maybe...                                - Pagina 7 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Dream bubble "date" între John şi Vriska
Maybe...                                - Pagina 7 Vote_lcap6%Maybe...                                - Pagina 7 Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Terezi se întâlneşte cu Vriska după ce a omorât-o
 6% [ 1 ]
Nepeta x God Tier Karkat
 6% [ 1 ]
Gamzee dă de Nepeta şi Equius
 12% [ 2 ]
Tavros şi Vriska amintindu-şi de toate chestiile care s-au întâmplat, analizându-le, deep stuff blablabla
 6% [ 1 ]
Total voturi : 17

AutorMesaj
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia
Patron troll : Aradia Megido

Maybe...                                - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:19 am

Cum terminam RP-ul? D:
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

Grist : 184
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Bucureşti
Patron troll : Terezi Pyrope

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:23 am

Milcseic Buseu a scris:
Cum terminam RP-ul? D:
Păi presupun că mai durează până-l terminăm. Dacă luăm şi petrecerea, abia am trecut de început...
Sus In jos
dark vodka pointman night

Grist : 96
Data de inscriere : 19/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 12:00 pm

Si eu ridic mana. "Raises". Si da, Mufla?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 12:02 pm

Darkkyful a scris:
Si eu ridic mana. "Raises". Si da, Mufla?
Deci rămâi? La
Sus In jos

Grist : 96
Data de inscriere : 19/02/2012
Varsta : 29
Localizare : Constanta

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 12:05 pm

Presupun ca da. Dar guys, daca faceti fite sau dunno, nu va consultati cu nimeni., I'm sorry dar stiu din experienta, ca nu o sa.mearge. Oricum, Mufla, imi place sa lucrez cu tine in materie de rp's. "Hug."
Sus In jos
Eipal
Seer of Mind
Eipal

Grist : 22
Data de inscriere : 15/02/2012
Varsta : 28
Localizare : LAND OF BRAINS AND FIRE
Patron troll : Tavros Nitram

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 12:16 pm

Meh... Pai cred ca raman si eu... Let's roleplay! Double Guns
Sus In jos
Eipal
Seer of Mind
Eipal

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeSam Mar 10, 2012 11:25 pm

Hmm... Pentru ca nu mi-ati mai spus nimic, dupa asta urmeaza petrecerea? Pentru ca am chef sa postez. Si mi-a mai venit o idee:
Petrecerea NU era gata
->Tavros o tine de vorba si se chinuie sa o minta, iar intre timp Gamzee o loveste cu slime in fata.
->Vriska vede "miracole", iar Karkat o inchide in baie.
->Cand isi revine, Vriska sparge usa si ajunge chiar in mijlocul petrecerii.
->Incep sa vorbeasca despre cat de greu a fost sa pregateasca, Vriska le multumeste, bluh bluh
-> Toti mananca slime si devin high

Oh, si pot sa-i imprumut pe Gamz, Karkat si Aradia?

Double Guns -- asta ar trebui sa se numeasca Jake...
Sus In jos
i love mufla

i love mufla

Grist : -2
Data de inscriere : 04/03/2012
Varsta : 111
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 12:06 am

sugi pula
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 1:25 am

Eipăl a scris:
->Tavros o tine de vorba si se chinuie sa o minta
Tavros cel mai probabil s-ar panica, nu e ca el să încerce măcar să mintă pe cineva. Mai ales pe Vriska.

Eipăl a scris:
Gamzee o loveste cu slime in fata.
Ţinând cont de faptul că avem de-a face cu un stoned Gamzee, înclin să cred că tipu' ăsta n-ar lovi nici o muscă, d-apăi pe Vriska. Vriska îl sperie, remember?

Eipăl a scris:
Yep, that's what Karkat would do. Dar faza cu Vriska rămâne încă în aer.

Eipăl a scris:

->Incep sa vorbeasca despre cat de greu a fost sa pregateasca, Vriska le multumeste, bluh bluh
Vriska nu le-ar mulţumi nici pe patul de moarte, Eipăl. Probabil s-ar vedea pe expresia ei că e happy/"fl8tered"/surprinsă din moment ce nu prea are cum să ascundă asta, dar nu le-ar mulţumi.

Eipăl a scris:
Nu sunt personajele mele. Dacă Milcşeic, Deells şi Darkkyful sunt de-acord, presupun că poţi *shrug*

Eipăl a scris:
True.

Uite, eu mă gândeam să fac faza de la intrarea Vriskăi până când se trezeşte-n mijlocul petrecerii după ce mănânc şi de-acolo poate să meargă fiecare cu valul, totul vine natural and stuff.
Ok, ideea mea:
Ştim că Vriska simţea ceva pentru Tavros. Într-un fel fucked-up, dar simţea. Şi nu-i convine când îl vede cu Gamzee, deci o să m-agăţ de chestia asta când scriu despre reacţiile ei. Urmează un moment de confuzie, then Gamzee îi dă un ghiont lui Tavros şi într-un final Tav o conduce pe Vriska la petrecere. Toţi sar şi strigă ceva gen "Happy wriggling day, Vriska!" şi ea încearcă (cu greu) să pară încă enervată/nemulţumită/whatever, dar expresia ei spune altceva. Şi de-aici continuaţi voi. E toată lumea de-acord?
Sus In jos
Eipal
Seer of Mind
Eipal

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 1:27 am

Muflă a scris:
Eipăl a scris:
->Tavros o tine de vorba si se chinuie sa o minta
Tavros cel mai probabil s-ar panica, nu e ca el să încerce măcar să mintă pe cineva. Mai ales pe Vriska.

Eipăl a scris:
Gamzee o loveste cu slime in fata.
Ţinând cont de faptul că avem de-a face cu un stoned Gamzee, înclin să cred că tipu' ăsta n-ar lovi nici o muscă, d-apăi pe Vriska. Vriska îl sperie, remember?

Eipăl a scris:
Yep, that's what Karkat would do. Dar faza cu Vriska rămâne încă în aer.

Eipăl a scris:

Vriska nu le-ar mulţumi nici pe patul de moarte, Eipăl. Probabil s-ar vedea pe expresia ei că e happy/"fl8tered"/surprinsă din moment ce nu prea are cum să ascundă asta, dar nu le-ar mulţumi.

Eipăl a scris:
Nu sunt personajele mele. Dacă Milcşeic, Deells şi Darkkyful sunt de-acord, presupun că poţi *shrug*

Eipăl a scris:
True.

Uite, eu mă gândeam să fac faza de la intrarea Vriskăi până când se trezeşte-n mijlocul petrecerii după ce mănânc şi de-acolo poate să meargă fiecare cu valul, totul vine natural and stuff.
Ok, ideea mea:
Ştim că Vriska simţea ceva pentru Tavros. Într-un fel fucked-up, dar simţea. Şi nu-i convine când îl vede cu Gamzee, deci o să m-agăţ de chestia asta când scriu despre reacţiile ei. Urmează un moment de confuzie, then Gamzee îi dă un ghiont lui Tavros şi într-un final Tav o conduce pe Vriska la petrecere. Toţi sar şi strigă ceva gen "Happy wriggling day, Vriska!" şi ea încearcă (cu greu) să pară încă enervată/nemulţumită/whatever, dar expresia ei spune altceva. Şi de-aici continuaţi voi. E toată lumea de-acord?

Sunt de acord.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 2:09 am

Uhh... guys, tre' să mă-ntâlnesc cu maică-mea Sweat Se supără cineva dacă scriu când mă-ntorc? Aşa puteţi şi voi să vă gândiţi ce scrieţi mai departe...
Sus In jos
Eipal
Seer of Mind
Eipal

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 2:10 am

Muflă a scris:
Uhh... guys, tre' să mă-ntâlnesc cu maică-mea Sweat Se supără cineva dacă scriu când mă-ntorc? Aşa puteţi şi voi să vă gândiţi ce scrieţi mai departe...

Nope.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 2:17 am

Mi-am mai făcut timp Dummy Scriu acum.
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 4:13 am

Eipăl a scris:

Pai, n-ai zis nimic de mine cand am fost Terezi, so... you can have Gam. But be mOtHeRfUcKiNg cArEfUl
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitimeDum Mar 11, 2012 7:16 am

Oook, cine postează următorul? Încă n-am idei da' dacă e îmi storc creierii şi v-ajut.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Maybe...    Maybe...                                - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Maybe...
Sus 
Pagina 7 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rostuck :: Questions and stuff-
Mergi direct la: