| Just dumping some fan art here (Obviously not mine) | |
|
+19ruffiezău Charge me, Doctor! Crowmunist Mr.BadGuy Pinku Va pupa Jean :) Marco doar pe jumatate Walking Tornado Pickle Psii Diddy Nonary Madotsuki Eruzev dark vodka pointman night Bluejay paul monarkydstul Eipal Milcşeic Muflă 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Eipal Seer of Mind
Mesaje : 665 Grist : 22 Data de inscriere : 15/02/2012 Varsta : 28 Localizare : LAND OF BRAINS AND FIRE Patron troll : Tavros Nitram
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Joi Mar 08, 2012 6:15 am | |
| - Danuta a scris:
- ce draguta e poza:x
Dati plus! XDD | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Joi Mar 08, 2012 6:18 am | |
| - Eipăl a scris:
- Danuta a scris:
- ce draguta e poza:x
Dati plus! XDD TG: beeep beeep beeeo TG: *beeep TG: omg eipl my grist whoer radar is out of contorl!!! TG: *conotrl TG: *control | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Joi Mar 08, 2012 7:23 am | |
| Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww- *peste două ore* -wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww <3 | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Joi Mar 08, 2012 8:19 am | |
| - Muflă a scris:
- Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww-
*peste două ore* -wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww <3 Ce-i cu rosia? Parca nu-ti placeau O_o | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Joi Mar 08, 2012 8:23 am | |
| - Milcseic Buseu a scris:
- Muflă a scris:
- Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww-
*peste două ore* -wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww <3 Ce-i cu rosia? Parca nu-ti placeau O_o Nu-mi plac roşiile. Da' e chestia aia cu tumut pe care-o făcea uu... | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Vin Mar 09, 2012 10:27 am | |
| Fill in the strange dumb. WTF is that supposted to mean? | |
|
| |
Eipal Seer of Mind
Mesaje : 665 Grist : 22 Data de inscriere : 15/02/2012 Varsta : 28 Localizare : LAND OF BRAINS AND FIRE Patron troll : Tavros Nitram
| |
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 12:59 am | |
- Fill in the strange dumb. WTF is that supposted to mean?
Un smiley folosit de undyingUmbrage care arată semnul "fuck you" cu ambele mâini. | |
|
| |
Eipal Seer of Mind
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:01 am | |
| Karkat got tiger! Hell yes! | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:15 am | |
| - Eipăl a scris:
-
Lipsesc Gamzee şi Karkat D: ...a, şi Nepeta. | |
|
| |
Eipal Seer of Mind
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:18 am | |
| - Muflă a scris:
- Eipăl a scris:
-
Lipsesc Gamzee şi Karkat D: ...a, şi Nepeta. Gamzee era deja creepy, Karkat n-a vrut sa stea la machiaj dupa ce a avut o criza de furie, iar Nepeta e prea draguta si nu poate fi emo-izata. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:20 am | |
| - Eipăl a scris:
- Gamzee era deja creepy
But I wanna see him even creepier D: | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:28 am | |
| Everything became suddenly like Gamzee :D:D:D | |
|
| |
Eipal Seer of Mind
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:30 am | |
- Everything became suddenly like Gamzee :D:D:D
Motherfuckerii aia i-au furat machiajul lui Gamzee! :o( *Sad honk* | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:30 am | |
| - Eipăl a scris:
- Milcseic Buseu a scris:
- Everything became suddenly like Gamzee :D:D:D
Motherfuckerii aia i-au furat machiajul lui Gamzee! :o( *Sad honk* Ne-am calrificat, deci. Gamzee cel fara machiaj e cel mai creepy O_q | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:38 am | |
| Silly other characters, only Gamzee is awesome enough to pull off that make up. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:51 am | |
| - Muflă a scris:
- Silly other characters, only Gamzee is awesome enough to pull off that make up.
Recunoaste ca Gamzee e cel mai creepy fara machiaj. | |
|
| |
Eipal Seer of Mind
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:52 am | |
- Muflă a scris:
- Silly other characters, only Gamzee is awesome enough to pull off that make up.
Recunoaste ca Gamzee e cel mai creepy fara machiaj. Are mutra lui Karkat. o_O | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 4:57 am | |
- Muflă a scris:
Recunoaste ca Gamzee e cel mai creepy fara machiaj. Nu mi se pare. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 5:06 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Recunoaste ca Gamzee e cel mai creepy fara machiaj. Nu mi se pare. Pe tine ce te sperie-n pizda mamii ei de treaba? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 5:07 am | |
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Recunoaste ca Gamzee e cel mai creepy fara machiaj. Nu mi se pare. Pe tine ce te sperie-n pizda mamii ei de treaba? Tricourile polo mă sperie în pizda mamii ei de treabă. | |
|
| |
Eipal Seer of Mind
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 5:11 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Recunoaste ca Gamzee e cel mai creepy fara machiaj. Nu mi se pare. Pe tine ce te sperie-n pizda mamii ei de treaba? Tricourile polo mă sperie în pizda mamii ei de treabă. *Eipal trece cu un tricou polo pe langa Mufla* Mufla: *Horror movie scream* Eipal: Buna si tie... | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Sam Mar 10, 2012 5:19 am | |
| - Eipăl a scris:
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Recunoaste ca Gamzee e cel mai creepy fara machiaj. Nu mi se pare. Pe tine ce te sperie-n pizda mamii ei de treaba? Tricourile polo mă sperie în pizda mamii ei de treabă. *Eipal trece cu un tricou polo pe langa Mufla* Mufla: *Horror movie scream* Eipal: Buna si tie... Mărog, mi se par mai degrabă scârboase decât înspăimântătoare... Oricum, nu te aştepta să te ating cât timp eşti îmbrăcat în aşa ceva. | |
|
| |
Eipal Seer of Mind
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Dum Mar 11, 2012 11:08 pm | |
| | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Lun Mar 12, 2012 4:00 am | |
| Îmi place doar primul. Restul sunt naşpa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) | |
| |
|
| |
| Just dumping some fan art here (Obviously not mine) | |
|