Rostuck
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Just dumping some fan art here (Obviously not mine)

In jos 
+19
ruffiezău
Charge me, Doctor!
Crowmunist
Mr.BadGuy
Pinku
Va pupa Jean :)
Marco doar pe jumatate
Walking Tornado
Pickle
Psii Diddy
Nonary
Madotsuki
Eruzev
dark vodka pointman night
Bluejay
paul monarkydstul
Eipal
Milcşeic
Muflă
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Urmatorul
AutorMesaj
Muflă
Her Tyranny
Muflă

Grist : 184
Data de inscriere : 12/02/2012
Varsta : 30
Localizare : Bucureşti
Patron troll : Terezi Pyrope

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeVin Noi 16, 2012 11:00 am

Nonary a scris:
Muflă a scris:
Nonary a scris:
Eu văd "Afişe"
Păi la asta mă refeream. Dar la sursă scria să tipa-i din California...

Ori e româncă şi locuieşte acolo, ori a dat şi ea randomly peste cuvântul ăla şi a zis "e, hai că arată frumos cuvântul ăla, îl folosesc" lol. Tot ce se poate, eh?
http://royallie.tumblr.com/post/14180426686
Fufufufufuck, acum mă tentează s-o-ntreb dacă e româncă. Dar nu am tumblr şi nici nu vreau s-o pisez prea mult D:
Sus In jos
Nonary

Nonary

Grist : 11
Data de inscriere : 19/04/2012
Localizare : la mare
Patron troll : Nepeta Leijon

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeVin Noi 16, 2012 11:13 am

Muflă a scris:
Nonary a scris:
Muflă a scris:
Nonary a scris:
Eu văd "Afişe"
Păi la asta mă refeream. Dar la sursă scria să tipa-i din California...

Ori e româncă şi locuieşte acolo, ori a dat şi ea randomly peste cuvântul ăla şi a zis "e, hai că arată frumos cuvântul ăla, îl folosesc" lol. Tot ce se poate, eh?
http://royallie.tumblr.com/post/14180426686
Fufufufufuck, acum mă tentează s-o-ntreb dacă e româncă. Dar nu am tumblr şi nici nu vreau s-o pisez prea mult D:

Yeh, nu prea pare. N-o s-o întreb nici eu... Adică ar fi ciudat să-ţi trimită cineva un mesaj legat de asta fără să mai fi vorbit înainte, so meh (deşi văd că e în câteva dintre fandomurile mele, deci aş fi putut intra cu ea în vorbă)
Sus In jos
Marco doar pe jumatate

Marco doar pe jumatate

Grist : 25
Data de inscriere : 04/10/2012
Localizare : in the pits of hell

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeVin Noi 16, 2012 11:16 am

Sunt eu singurul de aici caruia nu i se pare ciudat?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeVin Noi 16, 2012 11:40 am

Shtruglotz a scris:
Sunt eu singurul de aici caruia nu i se pare ciudat?
N-am zis că mi se pare ciudat, dar antenuţa mea începe să bipăie de fiecare dată când se ivesc potenţiali membri.
Sus In jos
Psii Diddy

Psii Diddy

Grist : 108
Varsta : 28
Localizare : Somewhere over the rainbow
Patron troll : Gamzee Makara

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeSam Noi 17, 2012 3:05 am

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Tumblr_m5wh6pB3sc1qbliizo1_500
Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Tumblr_m5wh6pB3sc1qbliizo2_500

This kills me everytime.
Sus In jos
Psii Diddy

Psii Diddy

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeDum Noi 18, 2012 3:21 pm

Pssst Mado

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Tumblr_mdnxe9XFe91qexi1uo1_400

My body is ready for our honeymoon~
-winkwinknudgenudge-
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

Grist : 48
Data de inscriere : 14/02/2012
Varsta : 26
Localizare : Alternia
Patron troll : Aradia Megido

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeLun Noi 19, 2012 12:33 pm

Have some mariachi Gamzee

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Gamzee_makara_by_umeh-d4v8tm1
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 20, 2012 8:23 am

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Af38815663b70d289ebe6b275da160af
Silly Dam, that's not how you do it. You have to make cannabutter first.
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 20, 2012 11:53 am

Muflă a scris:
Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Af38815663b70d289ebe6b275da160af
Silly Dam, that's not how you do it. You have to make cannabutter first.

Hai sa facem cannabutter cand ne intalnim data viitoare Dummy
Dar nu avem ce face cu ea...
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 20, 2012 12:31 pm

What? Ai o grămadă de făcut cu chestia aia, dar Muflă e prea sărăntoacă şi paranoică pentru iarbă :c
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 20, 2012 11:49 pm

Muflă a scris:
What? Ai o grămadă de făcut cu chestia aia, dar Muflă e prea sărăntoacă şi paranoică pentru iarbă :c

Chestia aia cică are rol în medicină.

Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta...
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMier Noi 21, 2012 4:19 am

Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:

Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta...
Milk, I beg you, nu mai transforma totul în ştiinţă ;__;
Sus In jos
Madotsuki
Rogue of Heart
Madotsuki

Grist : 90
Data de inscriere : 20/04/2012
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMier Noi 21, 2012 5:34 am

FrozenDelirium a scris:
Pssst Mado

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Tumblr_mdnxe9XFe91qexi1uo1_400

My body is ready for our honeymoon~
-winkwinknudgenudge-
Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Tumblr_m5cc71aa5j1rtcfaqo1_500
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMier Noi 21, 2012 8:13 am

Muflă a scris:
Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:

În cazul ăsta, căcat. Şi nu mai îmi spune Milk, plz.
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMier Noi 21, 2012 8:23 am

Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:
Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:

Păi nici nu ştiu cum să-ţi spun când mi-e lene să tastez tot username-ul. Tu cum limbrici vrei să-ţi spun?
Sus In jos
Milcşeic
Heir of Hope
Milcşeic

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMier Noi 21, 2012 8:49 am

Muflă a scris:
Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:
Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:

Păi nici nu ştiu cum să-ţi spun când mi-e lene să tastez tot username-ul. Tu cum limbrici vrei să-ţi spun?

Ce-i complicat la "Milcşeic"?
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMier Noi 21, 2012 9:07 am

Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:
Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:
Milcşeic Buşeu a scris:
Muflă a scris:

Ce-i complicat la "Milcşeic"?
Nu-i nimic complicat, doar am vrut să folosesc ceva monosilabic.
Sus In jos
Psii Diddy

Psii Diddy

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeDum Noi 25, 2012 12:21 pm

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 BroDaveFirstBlood_M

*dreamysigh*
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeLun Noi 26, 2012 3:56 am

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Sample_14c152a51cf4193c1733f8748ffe1df5
Kinda out of character, but still awesome.
Sus In jos
Pickle

Pickle

Grist : 70
Data de inscriere : 10/09/2012
Varsta : 25
Localizare : Braşov
Patron troll : Kanaya Maryam

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeLun Noi 26, 2012 8:34 am

Muflă a scris:
Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Sample_14c152a51cf4193c1733f8748ffe1df5
Kinda out of character, but still awesome.
Precious. Dar nu stiu exact din ce motiv imi aminteste de Calne Ca....
Sus In jos
Madotsuki
Rogue of Heart
Madotsuki

Grist : 90
Data de inscriere : 20/04/2012
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 27, 2012 10:50 am

Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Tumblr_me58izIIHQ1ri8i9io3_r1_1280
Sus In jos
Muflă
Her Tyranny
Muflă

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 27, 2012 10:56 am

Ar fi genial să se facă ornamente în genul ăsta. Să facă cineva un ornament cu Mituna-nfăşurat în beculeţe şi-l îngrop în boondollars. Puncte-n plus dacă se zbate în agonie dac-apeşi pe un buton sau ceva.
Sus In jos

Grist : 14
Data de inscriere : 24/11/2012
Localizare : in inima ta

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 27, 2012 11:00 am

captori cu beculete sunt peerfecti era un canon pe youtube cu sollux care era masina de politie pentru terezi si toate clipurile erau asa de dragalase ESTE MACAR LEGAL?
Sus In jos
paul monarkydstul
Equius e coios
paul monarkydstul

Grist : 164
Data de inscriere : 26/02/2012
Varsta : 27
Patron troll : Equius Zahhak

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 27, 2012 11:03 am

Muflă a scris:
Ar fi genial să se facă ornamente în genul ăsta. Să facă cineva un ornament cu Mituna-nfăşurat în beculeţe şi-l îngrop în boondollars. Puncte-n plus dacă se zbate în agonie dac-apeşi pe un buton sau ceva.
Iei un Moş Crăciun d-ăla dansator, apoi dai cu el de toţi pereţii până când nu mai funcţionează cum trebuie şi se mişcă sacadat ca şi cum ar fii intrat într-o criză. Îi pui o cască de Mituna şi te chinui puţin să-l faci să nu mai arate aşa de gras, apoi pui beculeţe şi chestii şi du b dub dubuuuu u.
Sus In jos

Grist : 14
Data de inscriere : 24/11/2012
Localizare : in inima ta

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitimeMar Noi 27, 2012 11:08 am

Dell a scris:
Muflă a scris:
Iei un Moş Crăciun d-ăla dansator, apoi dai cu el de toţi pereţii până când nu mai funcţionează cum trebuie şi se mişcă sacadat ca şi cum ar fii intrat într-o criză. Îi pui o cască de Mituna şi te chinui puţin să-l faci să nu mai arate aşa de gras, apoi pui beculeţe şi chestii şi du b dub dubuuuu u.
nu sunt mosi craciuni din aia in marime naturala din aia robotici care vorbesc ciudat si dau din cur?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine)   Just dumping some fan art here (Obviously not mine) - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

Just dumping some fan art here (Obviously not mine)
Sus 
Pagina 26 din 31Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» I need a persoană pe care s-o târăsc după mine pe la expoziţii.

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rostuck :: Fan-made :: Fan art-
Mergi direct la: