| Just dumping some fan art here (Obviously not mine) | |
|
+19ruffiezău Charge me, Doctor! Crowmunist Mr.BadGuy Pinku Va pupa Jean :) Marco doar pe jumatate Walking Tornado Pickle Psii Diddy Nonary Madotsuki Eruzev dark vodka pointman night Bluejay paul monarkydstul Eipal Milcşeic Muflă 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Vin Noi 16, 2012 11:00 am | |
| - Nonary a scris:
- Muflă a scris:
- Nonary a scris:
- Eu văd "Afişe"
Păi la asta mă refeream. Dar la sursă scria să tipa-i din California... Ori e româncă şi locuieşte acolo, ori a dat şi ea randomly peste cuvântul ăla şi a zis "e, hai că arată frumos cuvântul ăla, îl folosesc" lol. Tot ce se poate, eh? http://royallie.tumblr.com/post/14180426686Fufufufufuck, acum mă tentează s-o-ntreb dacă e româncă. Dar nu am tumblr şi nici nu vreau s-o pisez prea mult D: | |
|
| |
Nonary
Mesaje : 96 Grist : 11 Data de inscriere : 19/04/2012 Varsta : 30 Localizare : la mare Patron troll : Nepeta Leijon
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Vin Noi 16, 2012 11:13 am | |
| - Muflă a scris:
- Nonary a scris:
- Muflă a scris:
- Nonary a scris:
- Eu văd "Afişe"
Păi la asta mă refeream. Dar la sursă scria să tipa-i din California... Ori e româncă şi locuieşte acolo, ori a dat şi ea randomly peste cuvântul ăla şi a zis "e, hai că arată frumos cuvântul ăla, îl folosesc" lol. Tot ce se poate, eh? http://royallie.tumblr.com/post/14180426686 Fufufufufuck, acum mă tentează s-o-ntreb dacă e româncă. Dar nu am tumblr şi nici nu vreau s-o pisez prea mult D: Yeh, nu prea pare. N-o s-o întreb nici eu... Adică ar fi ciudat să-ţi trimită cineva un mesaj legat de asta fără să mai fi vorbit înainte, so meh (deşi văd că e în câteva dintre fandomurile mele, deci aş fi putut intra cu ea în vorbă) | |
|
| |
Marco doar pe jumatate
Mesaje : 143 Grist : 25 Data de inscriere : 04/10/2012 Localizare : in the pits of hell
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Vin Noi 16, 2012 11:16 am | |
| Sunt eu singurul de aici caruia nu i se pare ciudat? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
Mesaje : 3459 Grist : 184 Data de inscriere : 12/02/2012 Varsta : 30 Localizare : Bucureşti Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Vin Noi 16, 2012 11:40 am | |
| - Shtruglotz a scris:
- Sunt eu singurul de aici caruia nu i se pare ciudat?
N-am zis că mi se pare ciudat, dar antenuţa mea începe să bipăie de fiecare dată când se ivesc potenţiali membri. | |
|
| |
Psii Diddy
Mesaje : 1062 Grist : 108 Data de inscriere : 19/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Somewhere over the rainbow Patron troll : Gamzee Makara
| |
| |
Psii Diddy
Mesaje : 1062 Grist : 108 Data de inscriere : 19/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Somewhere over the rainbow Patron troll : Gamzee Makara
| |
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Lun Noi 19, 2012 12:33 pm | |
| Have some mariachi Gamzee | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 20, 2012 8:23 am | |
| Silly Dam, that's not how you do it. You have to make cannabutter first. | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
Mesaje : 1960 Grist : 48 Data de inscriere : 14/02/2012 Varsta : 26 Localizare : Alternia Patron troll : Aradia Megido
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 20, 2012 11:53 am | |
| - Muflă a scris:
Silly Dam, that's not how you do it. You have to make cannabutter first. Hai sa facem cannabutter cand ne intalnim data viitoare Dar nu avem ce face cu ea... | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 20, 2012 12:31 pm | |
| What? Ai o grămadă de făcut cu chestia aia, dar Muflă e prea sărăntoacă şi paranoică pentru iarbă :c | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 20, 2012 11:49 pm | |
| - Muflă a scris:
- What? Ai o grămadă de făcut cu chestia aia, dar Muflă e prea sărăntoacă şi paranoică pentru iarbă :c
Chestia aia cică are rol în medicină. Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta... | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mier Noi 21, 2012 4:19 am | |
| - Milcşeic Buşeu a scris:
- Muflă a scris:
- What? Ai o grămadă de făcut cu chestia aia, dar Muflă e prea sărăntoacă şi paranoică pentru iarbă :c
Chestia aia cică are rol în medicină.
Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta... Milk, I beg you, nu mai transforma totul în ştiinţă ;__; | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
Mesaje : 739 Grist : 90 Data de inscriere : 20/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Brasov Patron troll : Terezi Pyrope
| |
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mier Noi 21, 2012 8:13 am | |
| - Muflă a scris:
- Milcşeic Buşeu a scris:
- Muflă a scris:
Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta... Milk, I beg you, nu mai transforma totul în ştiinţă ;__; În cazul ăsta, căcat. Şi nu mai îmi spune Milk, plz. | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mier Noi 21, 2012 8:23 am | |
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta... Milk, I beg you, nu mai transforma totul în ştiinţă ;__; În cazul ăsta, căcat. Şi nu mai îmi spune Milk, plz. Păi nici nu ştiu cum să-ţi spun când mi-e lene să tastez tot username-ul. Tu cum limbrici vrei să-ţi spun? | |
|
| |
Milcşeic Heir of Hope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mier Noi 21, 2012 8:49 am | |
| - Muflă a scris:
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta... Milk, I beg you, nu mai transforma totul în ştiinţă ;__; În cazul ăsta, căcat. Şi nu mai îmi spune Milk, plz. Păi nici nu ştiu cum să-ţi spun când mi-e lene să tastez tot username-ul. Tu cum limbrici vrei să-ţi spun? Ce-i complicat la "Milcşeic"? | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mier Noi 21, 2012 9:07 am | |
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
- Muflă a scris:
Doar cannabis-ul e ăl mai scump. Că în rest facem procesul de topire şi de resolidificare al untului. Ştiinţa asta... Milk, I beg you, nu mai transforma totul în ştiinţă ;__; În cazul ăsta, căcat. Şi nu mai îmi spune Milk, plz. Păi nici nu ştiu cum să-ţi spun când mi-e lene să tastez tot username-ul. Tu cum limbrici vrei să-ţi spun? Ce-i complicat la "Milcşeic"? Nu-i nimic complicat, doar am vrut să folosesc ceva monosilabic. | |
|
| |
Psii Diddy
| |
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Lun Noi 26, 2012 3:56 am | |
| Kinda out of character, but still awesome. | |
|
| |
Pickle
Mesaje : 993 Grist : 70 Data de inscriere : 10/09/2012 Varsta : 25 Localizare : Braşov Patron troll : Kanaya Maryam
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Lun Noi 26, 2012 8:34 am | |
| - Muflă a scris:
Kinda out of character, but still awesome. Precious. Dar nu stiu exact din ce motiv imi aminteste de Calne Ca.... | |
|
| |
Madotsuki Rogue of Heart
Mesaje : 739 Grist : 90 Data de inscriere : 20/04/2012 Varsta : 28 Localizare : Brasov Patron troll : Terezi Pyrope
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 27, 2012 10:50 am | |
| | |
|
| |
Muflă Her Tyranny
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 27, 2012 10:56 am | |
| Ar fi genial să se facă ornamente în genul ăsta. Să facă cineva un ornament cu Mituna-nfăşurat în beculeţe şi-l îngrop în boondollars. Puncte-n plus dacă se zbate în agonie dac-apeşi pe un buton sau ceva. | |
|
| |
Va pupa Jean :)
Mesaje : 162 Grist : 14 Data de inscriere : 24/11/2012 Localizare : in inima ta
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 27, 2012 11:00 am | |
| captori cu beculete sunt peerfecti era un canon pe youtube cu sollux care era masina de politie pentru terezi si toate clipurile erau asa de dragalase ESTE MACAR LEGAL? | |
|
| |
paul monarkydstul Equius e coios
Mesaje : 1855 Grist : 164 Data de inscriere : 26/02/2012 Varsta : 27 Patron troll : Equius Zahhak
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 27, 2012 11:03 am | |
| - Muflă a scris:
- Ar fi genial să se facă ornamente în genul ăsta. Să facă cineva un ornament cu Mituna-nfăşurat în beculeţe şi-l îngrop în boondollars. Puncte-n plus dacă se zbate în agonie dac-apeşi pe un buton sau ceva.
Iei un Moş Crăciun d-ăla dansator, apoi dai cu el de toţi pereţii până când nu mai funcţionează cum trebuie şi se mişcă sacadat ca şi cum ar fii intrat într-o criză. Îi pui o cască de Mituna şi te chinui puţin să-l faci să nu mai arate aşa de gras, apoi pui beculeţe şi chestii şi du b dub dubuuuu u. | |
|
| |
Va pupa Jean :)
Mesaje : 162 Grist : 14 Data de inscriere : 24/11/2012 Localizare : in inima ta
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) Mar Noi 27, 2012 11:08 am | |
| - Dell a scris:
- Muflă a scris:
- Ar fi genial să se facă ornamente în genul ăsta. Să facă cineva un ornament cu Mituna-nfăşurat în beculeţe şi-l îngrop în boondollars. Puncte-n plus dacă se zbate în agonie dac-apeşi pe un buton sau ceva.
Iei un Moş Crăciun d-ăla dansator, apoi dai cu el de toţi pereţii până când nu mai funcţionează cum trebuie şi se mişcă sacadat ca şi cum ar fii intrat într-o criză. Îi pui o cască de Mituna şi te chinui puţin să-l faci să nu mai arate aşa de gras, apoi pui beculeţe şi chestii şi du b dub dubuuuu u. nu sunt mosi craciuni din aia in marime naturala din aia robotici care vorbesc ciudat si dau din cur? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Just dumping some fan art here (Obviously not mine) | |
| |
|
| |
| Just dumping some fan art here (Obviously not mine) | |
|